Szia Etus!
Nos! Én meg a székemről estem le! Napi 192.000.-ft-nak megfelelő dollár????????????
Wow......... Ez még viccnek is sok.
Különben, gondolkodtam én is azon, hogy veszek ott egy kocsit és azzal mászkálok és az utolsó napon eladom, vagy ott hagyom nálad és ha el tudtad adni átutalod a pénzt.
El vannak azok ott szállva maguktól! Itthon egy nevesebb autókölcsönzőben egy jobb tipusu kocsinál is maximum: 400.000.-ft a kaució. Persze egy Merci terepjáró vagy egy Land Rover-nél több, de az érthető. Ott Caracasban a terepjárónak, csak a napidíj lenne ennyi, mert a 152.-$ átszámítva 34.400.-ft dúrván és az 10 napra 344.000.-ft lenne, én meg 3 hétre bérelném. Hahahahaha
Egy Suzukit lehet már 200.000.-ft-250.000.-ft-ért bérelni. Ez a kaució és hozzá a napidíj, ami ott elég húzós, mert itt Magyarországon is már napi 10.000.-ft -ért bérelhetsz egy Merci Vito-t. Ami legalább 8 személyes.
Na majd meglátom. Lehet, hogy marad a buszozás és megspórolok egy halom pénzt.
Vagy veszek egy buszt és viszek magammal mindenkit aki kocsit szeretne bérelni Caracasban. Elvégre buszt vezettem.
Na ez csak vicc volt.
Köszi Etuska, hogy megnézted. Te egy tündér vagy és még azt meri írni itt valaki, hogy te olyat írsz ami nem igaz. Hiába, Caracas nagyváros.
Azért a nemzetközi jogsit kiváltom, mert sosem lehet tudni, ha tényleg veszek egy kocsit, legalább vezetni tudjam.