Cuna! Most olvasom, hogy segitséget kérsz.Konkrétan mire vagy kiváncsi? Nekem 5-re sikerültek az ikrek, de soha nem gondoltam, hogy ez intézmény függő. Én a Kőrösi doktorhoz jártam(járok, most is kistesó ügyben), de párszor a Bogánál is voltam. Nekem a K. stilusa nagyon bejön, szakmailag sem volt panaszom, a Boga annyira nem volt szimpi, de a hozzáértésében nem kételkedtem. Ugy gondolom azonban mindenkinek más jön be, és ha te nem bizol benük és bizonyos dolgok nem tetszenek, akkor menj át máshova.
Persze az igazsághoz még az is hozzátartozik (és lehet, hogy most egy kicsit meglepődsz), hogy a 2 sikertelen beültetés még nem ok a végső elkeseredésre. Igaz, mindegyikünk elkeseredik egy-egy sikertelenség után, DE TOVÁBB KELL LÉPNI!!! Ezt csak igy lehet. Sokszor nem találják az okot. Tudod, ha természetes módon próbálnátok, még 2 próbálkozás után semmi rosszra nem gondolnál.
Én nem gondolom, hogy meg kéne nézni egy sikertelen után, ha nincs semmi panasz, de látod ez egyénfüggő. Szóval, ne keseredj el, gondold végig a dolgokat, és gondolj arra, hogy 3 hónap"már csak" , és sikerülni fog.