derekbell Creative Commons License 2006.11.19 0 0 43

Szegény Lacit NE bántsd a konkrét ügyben! NEM ő volt a tettes!!! Őt csak mint jóbarátot és hivatalos minősítőt kérdeztem meg és kértem ki a véleményét bizonyos pontszámok valódiságának ügyében..... Őket ugyanis tanfolyam keretében képetzék ki és képezték tovább, tehát neki isrendelkeznie kellet bizonyos inoftmációkkal...

Amikor egymásik kollégáját megkérdeztem, hogy mikor adnak egy napellenzőre 50 pontot, akkor azt válaszolta, hogy hátakkor amikor pl. hiányzik azegyik... Nos, aRovernek természetsen mindjkét napellenzője,eredeti és hibátlan állpaotban megvban, kb. 90-95 pontot kellettvolna kapnia, de csak 50 került a papírra.......

Még 4-5 ilyen "furcsaság" plusz egy-két megmagyarázhatlan nulla és láss csodát, máris veszélybe kerül a mefelelőség minummaként ismert 75-ös pontátlag....

A fellebezésre menve irásban kértem magyarázatot ezekre a furcsaságokra a Gyébé áltla is oly "szakszerűen" emlegettt Muzeális Minősítő Bizottságtól.... 

SEmmiféle választ nem kaptam, sőt a fellebviteli minősítés helyszinéről szó szerint kizavart B.K.   Erre varrjál gombot!!!!!!!!

Szóval magyarázni, indokolni NEMCSAK az első minősítési jegyzőkönyv aláíróinak kellene, hanem a fellebezés résztvevőinek IS.

De semiképen NEM 504Lacinak!!!!!!!!!!  Ő legfeljebb csak Gyébé-hez hasonlóan a mundér nem létező, vagy mások áltlal jócskán elkoptatott  becsületét védi....

Előzmény: cadillac (39)