oskeresztyen Creative Commons License 2006.11.17 0 0 6

A Satan Orszagarol, amint van


Amig az ember - keresztyénként - szuk kornyezetet fog at, amely legalabb a masik élete szintjén relative buntelen, addig az olyan bunok, mint a hazassagtorés, rendkivul sulyosaknak, megrazoaknak tunnek. Ha az ember nem lép ki a vilagba - és itt nem az utcarol, hanem a fekete valosagrol beszélek -, ha nem talalkozik igazan sotét emberekkel, csoportokkal, halott érdekekkel, allami aklokkal, ha nem éli meg ezek - a Satan igazi moguljainak - tetteit, ha nem jar diktaturakban bortonokben és korhazakban, ha nem engedi meg Atyank, hogy az onmagukat "demokraciaknak" nevezo vak sotét allamok és allamrendszerek feneketlen godrébe tekintsen, a felbugyogo gozokbol és gazokbol, mérges, rakos daganatokat "teremto" sugarakbol "atkoztasson", addig a kicsiny problémak hatalmas problémaknak tunnek. Amig ezek a problémak a legnagyobbak, mint a hazassagtorés halalos, orok itéletet maga utan vono bune, addig ilyen bunokkel kell foglalkozni. Kinek-kinek ahogyan az Ur Adja, ahogyan Teremto JoAtyank Szervezi.


De nincsen tavol senkitol, akinek van némi ismerettsége, aki hallott, aki latott, aki tapasztalt, aki érzett, Berlusconi Ur 2003-as emberrablasa, amikor a titkosszolgalat altal elraboltatta Abu Omar lelki vezetot, Milano varosanak "fopapjat",akit természetesen megkinoztak az olasz titkosszolgalat egyik északi bazisan - hiszen ez Europa valodi arca, nem a tv2 és a hozza hasonlo médiumok rozsaszin meséi -, aki - Abu Omar "fopap" Egyiptomban tunt el, mert Egyiptom is olyan, aki elarulja a sajat embereit is, és olyan - akar az eurovadnyugat -, akinek mindegy, hogy az allam részérol kiszemelt aldozat bunos vagy artatlan.


Nincsenek tavol tolunk - kulonosen, akik jartunk Franciaorszagban és lattunk szemetet, mocskot és aljat eleget, de messzirol is a francia allam gaztetteit és annak fustjét halljuk Italiaban Magyarorszagrol és Franciaorszagrol egyarant - a francia allam 135 allami gyilkossaga, amelyet - utobb szolva arrol, hogy igen, ennyi halottat gyartott a "demokratikus" allami vezetés - csak a hatvanas években kovetett el.


Nincsen messze tolunk a roman hatar melletti Elek varosanak Magyarorszaga és szlav térsége, ahol az MSZP és az SZDSZ szaglik, ahol a politikus is megszolal ugyan, de O is csak ugy, hogy Ra ne hivatkozzon senki, hogy Tole van az informacio. Ahol a halott Molnar Laszlo nemzetkozi, beszédes kapcsolatrendszerérol, kulonos, de még milyen kulonos halalarol rokona is készséggel beszél, amig csendre nem intik. Amig csendre nem intik. S az emberek nem a maffiatol, sem az oroszoktol nem félnek, de a kormanypartoktol és egyes nevesitett politikusoktol annal inkabb. Mert tudtak, mert lattak, mert tapasztaltak. Bizony Elek varosaban petofi boven akad, csak az eredeti sirna és tombolna, ha latna mit is jelent ez valojaban.


Nincsen tolunk messze a Torgyan Jozsef Ur haza, Szajer Jozsef Ur lakasa és a Lendvai utcai székhaz bombarobbantasi ugyeinek hangja és oka sem. E vilag ura, a sotétség most is boven fizetett. Az elkovetok vezérének és mindenesének nyoma veszett. Igen: halott, és nem a maffia a tettes.


Kozel van Romano Prodi Urnak (a jelenlegi olasz miniszterelnoknek), az olasz antikrisztusnak bolognai lakasa, amely mellett 2003-ban bombak robbantak, és betort egy kirakat, olyan uzenettel, amit senki nem mert beolvasni a hirekben azota sem. S bar az utobbi ugy elkovetoje megvarta a rendorséget, mégis szabadon tavozott. S hogy miket rogzitetteka biztonsagi kamerak azon a helyen, ahol az Europai Unio, azaz a vilag egyik legnevesebb vezetojének lakasa all, a biztonsagi szolgalatok és a titkosszolgalatok azota is hallgatnak. De hogy fognak hazudozni és csoportositani, ha az igazsag napvilagra kerul. A szolgalat nem intett: orizetbe venni. A kirakatban Prodi Ur almarol szolo konyvek sokasaga hevert a nagy Europai alomrol, amelynek vezére és fejedelmei - hat Nagy, Nagy, Nagy az UrIsten(!) - vascsizmakkal taposnak és tipornak nemzetkozi allami szerzodések kereszttuzei altal, amelyek altal kijelentették e vilag urai, hogy minden hatalom a vallalkozoké. Csak a radszam szerint, kedves testvéreim - mondja az antikrisztus -, csak a radszam szerint fogtok fizetést és tokét kapni. Errol kotottek szerzodést Europa miniszterelnokei, akik az esti mesékben csak telefonokon értintkeznek, holott ma mar a maffia is a kiterjedten hasznalt, fulbe teheto hangszorokkal kozlekedik.


Az Itélet, démonok legfobb vezére: POKOL.


Aztan a "kis" ugyek megint. Kozel van Nogradi Zsolt, a nyolcvanas évek bedugojanak gazdag fia, aki azt nyilatkozza egy oknyomozonak, aki felkereste Ot foti hazanal, hogy "mi" - vajon kikre céloz ezzel -, tehat "mi" csak azokat vesszuk elo, akik tul sokat kovettek el. Mert - mondja otnudatlnaul is hangszalagra - mindenkinek van épp elég vaj a fule mogott. "Mi" alatt - ennyit elarulhatok - a titokzatos igazsagszolgaltatas nem e teruleten dolgozo és hivatalosan nem e tevékenységbol élo lobbijait érti. Nem is értem, hogy a felvételek kapcsan miért hallgat annyira Berlusconi Ur ezen a téren is, pl. Milano vonatkozasaban.


S ha mar az Europai Unio igazsagszolgaltatasi rendszerénél tartunk, hogyan is van az, hogy a valomasat leiro egykori oknyomozonak azt hajtogatja a rendorség nyomozoja, hogy "nem értem, mit mond(!)". Kezei remegnek, izzad, majd fogja a tanuvallomast és osszetépi, a tanut pedig egy éjszakara bezarja, majd masnap, masok, politikai utasitasra szabadon engedik.


Orszagot valtva megint Magyar foldre jutunk. Egy asszony is akad ott, ahol a nyomozok mennek korhazakba, kerulnek lejaratasra, és lesznek "ongyilkosok", szoval e helyen egy asszony is akad, aki készséggel nyilatkozik arrol, hogyan halt meg a férje, amig meg jelenik harom ember, hogy az allami hivatalok nevében hallgatasra birja - akkori elso fenyegetésként - jo par év, hamis vadakkal torténo bortonbe zarasat kilatasba helyezve. Szegény fulig vorosodve, zavartan tavozik, és nem érti, hogyan lehet ez, amikor az oknyomozo olyan kedves és kozvetlen volt. Talan utobb megérti, amikor - igy szoktak ezt mondani - "odaszolnak" neki, hogy ez itt (a nyomozast végzo személy) nem akar nekunk - azaz a kormanynak és a rezsimnek - engedelmeskedni.


"Tul sokat mond" - mondja a rendor a nyugati palyaudvarnal Budapesten. Kajan rendor kotekedik tovabba Szarvas varosaban, és csendes jelzéseket ad arrol, hogy a torvény helyett az allam az ur és a kormany. Igen: eme rendor is a Satan lovat uli meg. Aztan - mert a rendor, hacsak nem kiszallt, mindig a kormanyt védi, mert onnan a hatalom és a jogtalan juss - egy masik torténés: "Kiugrott?" - kérdi a kormany rendore Kecskeméten, mikor az egyik szomszédos orszagunkbol tobbek kozott egy csoportos gyilkossag utani nyomozasbol éppen hazatért oknyomozot igazoltatja - a fulébe suttogott szavak szerint eljarva: a kozeg.


Kozel vannak a hajdani hosok, akik a titkosszolgalat mocskatol és nemzetkozi euroterrorjatol rettegve tanuk elott kezdenek haragos szavakba, elhatarolodo kialtasokba nem messze Budapesttol, a nyilt utcan tmaszkodva autojukra, csaladjuk tarsasagaban, mert az olajmaffia nemzetkozi ugyeibol megannyi informacio kiszivarogtatasa nem, de az Europai Unio, a brusszeli vasszornyeteg politikai nyomasa, a vaspasztorcsizma taposasa, a Satan malomkovén valo orlés mar tul sokk szamara is.


Kozel a csabai asszony, akit nyilvanosan fenyegetnek meg. Kozel a polgarmester, aki kinzasrol beszél zart korulmények kozott, mondvan: megvannak a modszereink, hogy a … megtagadasara birjuk. Kozel van hozzank Brusszel nacionalista érdekeket szolgalo liberalis gunyaba oltozott magyar nemzetiségu pszichopataja, aki ures szonoklatait az elvtarsak elott hinti, tudvan, hogy ezzel az osszeallitassal, amellyel a kénkoves Pokolba kerul, boven lel tamogatasra ott, ahol a sotétség az ur, a rettenetes, borzalmas sotétség, mikozben a masik fél bolcsen beszél, noha van, amirol most is hallgat. Mindenki tudja: itt a Satan az ur. Kozel a média bobeszédu embere, aki tarkok, kopaszodasért buzditott fejek, vakitando szemek, csengésre kijelolt fulek ellen intéz tamadast, mikozben teeredo csigakért lobbizik - igen, megint ugyanabbol az eroszakos, megeroszakolo és leigazo hattérbol, ahol 1998-ban a haromszog is harom lampassal vilagitott, kozepén egy fel-felvillano negyedikkel. Azsia szlav antikrisztusa ezen kozben - s ezt mar a hirekbol hallhatta mindenki - a véletlenul nyilvanosan hagyott vonal elott elismeroen bolint, mondvan és tudvan a belso titkokat: ez am a férfi, aki allami vezeto létére nok sorat eroszakolta meg (részemrol pedig védelem és partfogas az eroszakolonak), tegyuk hozza: mindvégig a titkosszolgalat orra elott. Kozel van Vlagyimir Bukovszki hire, akit a szocialista rendszerben zartak elmegyogyintézetbe, mert nem tetszett a hatalomnak. Kozel vannak a magyarok, akikrol csak olykor szolnak, suttogva, és tulajdonképpen kizarolag egyenes adasban a média némely munkasai, kulonben felvételrol kivagnak szavaikat, hogy szegényt 1989-ben pszichiatriara zarta a rezsim. Aztan masok, akiket ez ido tajt és késobb juttattak korhazakba.


Kozel van, de még milyen kozel az ujsagirono szomszédos orszagunkban és a lap félos munkatarsai, akiknek tarsasagaban elhangzik a fovarosban, hogy egyes partok ugyeirol van-e szo, vagy pedig a rezsimrol. Mert - mondja - a rezsimet nem lehet levaltani. Végul kihivja a rendorséget. Mert tenni sem o, sem a tobbiek nem mernek. Senki nem mer lépni semmit sem.


Egy férfi, egy no, egy gyermek megtérhet. De a rezsim mindvégig, amig csak lesz,  - mert lesz, amig a Jézus Krisztus El Nem Jon -, a rezsim mindig a Satan orszaga, és titokzatos haza lesz. A rezsim, amely vallas nélkul csak a Satan Orszaga, de Isten Létezésének ismeretében mar a titokzatos Nagy Babiloni Szajha.


Azonban nem ama Nagy, Nagy, Nagy Babiloni. Mert ahhoz eloszor az egész vilag elott biborba, barsonyba, gyolcsba és aranyba kell oltoztetnie. A Nagy Babiloni Szajha akkor lesz Ama Konyvben Leirt Asszony, végso formajaban, amikor felékesittetik az egész vilag, nem pedig a titokzatos rendszer szolgainak, szajhainak és kutyainak orra elott: akiknek fejedelmi raja addigra mar réges-régen halva hol hulla lesz. Csak egyre, de egyre kevésbé tudja ezt, és egyre kevésbé emlékezik ra. Mert rohogott azon, akit Sandokannak gunyolt, mert egyéb személy kapcsan szuntelen és visszatéroen, bamban vigyorogva azt hajtogatta szuntelen: "elfelejti", "elfelejti", "el fogja felejteni".


Legyen Mindenki Aldott a Jézus Krisztusban Mennyei JoAtyank Orok Kegyelme szerint.
Amen.


Molnar Ferenc Arpad, alias Twister.


Lesz vaksag, Testvéreim. Ahogyan Allen White mondotta egy latomasa kapcsan, amelyet a végidokrol, a Babiloni Szajha formalodo-ujra deformalodo rendszerérol irt: ezt irta: barcsak latnak az emberek a Satan csalasat (mert nem fogjak latni), hogyan téveszti meg a népeket, akik szerencsétlen alultajékozottsaguk és vaksaguk miatt azt hiszik, hogy Isten Lelke cselekszik veluk, mig azokrol, akiknek a testét megtamadtak, azt hiszik, hogy a keresztyének rekedt hangja, maganyos kinlodasa és fekélyei, a duhrohamok, a rangatozas és a tobbi - kinek mi adatik a Satan emberi szornyei altal - a démonizaltsag, nem pedig a géppark kovetkezménye. E vilag miniszterelnokeinek vad és ostoba osszefogasa okan és folyomanyaként nem publikus fotontechnologiak és adagolofejes nanotechnologiai szornyek altal. Lesz vaksag, botrany, botrankozas és orok itéletek boséggel. Es az idiota politikai sereg, akik mikozben onfeledt nevetéssel osztogatjak egymasnak arany serleguket, akozben egyre jobban elhiszik, hogy legyozték az Univerzum Teremtojét és orok, abszolut Istenét, az angyalok milliardjaival egyetemben.


A gyavak pedig Krisztus gunyajaban hallgatnak, hogy beteljen a részukrol megvetett asszony példabeszéde arrol, amikor Kinyilatkoztatta: az emberek nem fogjak tudni, hogy a Satan cselekszik a szentek és sokan masok ellen. Mert a Satan kutyai hallgattak. S mikozben sokan kozuluk a sult galambra vartak, akozben az orruk elott robbantottak ki a III.Vilaghaborut. A kényelemnek és a kozonyos tunyasagnak iszonyatos, maradando és orokké elmulhatatlan és visszafordithatatlan ara lett. Mert akik jol éltek, azoknak donteniuk kellett: ok is a vasszornyek ala fekszenek, hogy elevenen megsuljenek az egész vilag orra elott, vagy pedig meghajolnak az ur Satan és halott bandai elott, hogy a kénkovel égo tuzes toban végezzék orok szendedésben.
Orok szenvedésben.
Orok szenvedésben.


Es ne mondja senki a pasztorok kozul, hogy orok szenvedés helye nincsen. Mert szoltunk, bizonyitottunk eleget. Akik sem Jézusra, sem a profétakra nem hallgattak, azokat az sem gyozné meg, ha a halalbol tamadna fel valaki, hogy tanusagot tegyen a Pokolrol a gyulekezeteknek. Mert minek. Hiszen tanusagbol van boségesen, sokkal tobb, mint elegendo. Irott és szolott egyarant.


Dicsértessék a Hatalmas, a Szent, az Abszolut, a Tokéletes, a Teljes és a Befejezett, valamint az Ur Jézus Krisztus.
Amen.