breien Creative Commons License 2006.11.16 0 0 22
Nézd, ami okt. 23-án Budapesten történt, az önmagáért beszél.
Ha véget akarunk vetni a politikusok simliskedéseinek, akkor független szakértőkre bízzuk a dolgot, s azok képesek lesznek az egészet felgöngyölíteni.
Tudod, ez már a Tv. székháznál elkezdődött. Máig nem értem, hogyan alacsonyodhat le bárki is olyan mélyre, hogy a hatalmáért nemzeti ünnepen az ünneplőkre uszít "külföldi szakértőket" / tudod, azt már írtam, s remélem a szakértők sem hagyják figyelmen kívűl, hogy 23-a előtt, milyen repülőgépek szálltak le ferihegyen, s kiket is hoztak ide./ Példátlannak tartom, hogy a magyar rendőrség ilyen eszközökhöz folyamodhatott.

Az "erőszakot" jó lenne tudni, kik és miért követték el? / 1991-ben, Bp-en az ILO szakértők vezetőjét kik és miért is "tartóztatták" fel? miért késte le a repülőgépet?
miért is nem volt annak következménye? Remélem, Brüsszelben előkeresik azt a jegyzőkönyvet, amit akkor készítettek. / sokat segíthet, a 2006-os Bp-i történések tisztázásában. - azok, ott tényeket rögzítettek-

A békés tüntetőknek esélyük sem volt arra, hogy "odébb álljanak" okt. 23-án Bp-en.
Ez, már az élő közvetítésekből is egyértelműen kitűnt.

Tudod, 2004-ben a családommal azért szavaztam az EU-s csatlakozásra, mert abban bíztam, hogy végre nekünk is lehetőségünk lesz arra az értékrendre, ami ott honos.
Amikor, az EU. egy olyan alakot szavazott meg biztosnak, aki párt elnökként elfogadta "nem érdekel a jog, a tisztesség, majd a végén elszámolunk"??! akkor ért az első csalódás. / ez is oka annak, hogy az EU-s Alkotmányra, ahol a polgárok döntöttek, NEM-et mondtak. Azok az emberek tudatában vannak annak, mennyi áldozattal járt amíg elérték, hogy a hazájukban a politika, a politikusok felhagyjanak ezzel a szemlélettel. Félnek, nagyon félnek attól, hogy újra náluk is visszajöhet ismét. Nem értem az EU. hozzáállását a "kommunizmus áldozatainak" elmaradt politikai jóvátételének elmaradása miatt. 100 millió, az az százmillió emberáldozatot követelt a kommunizmus.
Az a támadás, ami az európai értékrendet éri mostanság, bátorítást adott az olyan gátlástalan alakoknak, akik ma Mo-on bitorolják a hatalmat. Törvényszerű, hogy okt. 23-án Budapesten bekövetkezett amit láttunk. Ezt már az EU. sem nézheti tétlenűl. Több évtizedes munka vesz ezáltal kárba, s ennek eredménye, hogy széthullik az EU, mielőtt létrejöhetett volna.
Tudod, nagyon hiányzik ma egy olyan egyéniség az európai politikai palettáról, amilyen Adenauer kancellár volt. Kisugározta a tisztességet, emberi tartást, becsületet, ami leginkább hiányzik a mai politikusok nagy részéből.
Annyiszor meghamisították már a történelmet, politikai csatározások martalékává tették a legfontosabb értéket, az emberi élet tiszteletét, megbecsülését.
Tudod, amit már máskor is megírtam, a magyar oktatás legnagyobb hibája, hogy az elmúlt hatvan évben, elfelejtették tanítani, az etikát, a morált, a tiszteséget, annak fontosságát.

Az emberek többsége igényli ezt, s tesz is ezért. Ugye, nem meglepő számodra sem, hogy a most leköszönő USA hadügyminisztert, háborús bűnök elkövetése miatt állítják bíróság elé / pedig neki annyi bűne volt "csupán"? , hogy az ellenséges hadifogjok kínzását nem akadályozta meg / Nem a saját nemzettársaira uszított "idegen" tanácsadókat, a nemzeti ünnepen, az ünnepelni akarók ellen.
Azért, érdekelne, hogy az EU-s joggyakorlat hogyan értékeli ezt a tettet?
Márcsak ezért sem kellene kihagyni a nemzetközi bíróságot ebből az ügyből.

Soha nem a vallási, nemzeti hovatartozásuk alapján, hanem cselekedeteik alapján itélek meg embereket. / sem komcsizni, sem zsidózni nem szoktam. a cucializmust, mint egy hazug, emberetelen társadalmat itélem el, s azokat, akik akkor és most is a hatalomért, a koncért bármilyen aljas emberiség elleni bűntettet elkövettek, s a politika "mentőövét" használták védelemként.

Ennek kell, de örökre véget vetni.
az a politikus, aki visszaél a szavazói bizalmával / nemhogy brutálisan összevereti azokat, amikor ünnepelni akarnak / azonnal tűnjön el a közéletből, de örökre.

Ez a feltétele annak, hogy ebben az országban a béke, a rend helyreálljon. Soha többet nem kérűnk a "kádári rendből". Egy életre elegünk volt abból, s a hazugságokból is.

Ez a mostani kormány, ezért alkalmatlan arra, hogy ebben az országban bármiről is döntsön. Ezért kell távozniuk a közéletből, s azoknak a politikusoknak is, akik ezekután, támogatják ezt a kormányt.
Előzmény: Törölt nick (21)