fish12 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 65

(Lehetetlen igazi áldást mondani képmutató módon gyűlölködve...)

 

A közelgő THANKSGIVING alkalmából (ami jövő héten csütörtökön nov. 23-án lesz) szeretnék hálás szívvel  megemlékezni ...és áldást mondani a barátaimra és az  ellenségeimre is. Kezdem az utóbbiakkal:)) 

 

Szívből hálát adok az ellenségeimért.., mert részben ők tartanak éberen:)), és részben ők segítenek alázatban maradni is :)

De mind ettől függetlenül azt kívánom, hogy Isten áldja+ az ellenségeimet, hogy +világosodhassanak, kijózanodhassanak..s a hazug és csaló erők alól teljesen meg- és fölszabadulhassanak..kegyelmet nyerhessenek az IGAZSÁG megismerése által! Ámen.

 

*

 

Most pedig hálát adok a barátaimért, (akiknek némelyike ugyan  más ..--"gyengébb",  lazább-- definíció szerint értelmezi a barátságot, ..ami persze engem nem kötelez arra, hogy én is az ő értelmezésük szerint  értsek és ítéljek:)) ..szóval azt  kívánom, hogy minden fele- és igaz:)) barátom legyen áldott, józan, erős és egészséges az Úr visszajöveteléig! 

Adjon az Úr kegyelmet ...világosságot, kijelentést, bölcsességet, értelmet, józanságot --mindannyiunknak, akik hiszünk ŐBenne.

 

A barátaim tudjanak naponta jól dönteni, szabadok lenni a HAZUGSÁG és megtévesztés erőitől és erősségeitől , hogy igaz ítélettel ítélhessenek, és az utolsó idők hitető szellemei alól teljesen mentesek lehessenek! (ezt kívánom  saját magamnak is:)

 

 

MINDIG ALÁZATBAN ÉS SZERETETBEN ÉLJENEK..AZ IRGALMASSÁG ÉS IGAZSÁG SOHA NE HAGYJA EL ŐKET!...nem  büszkélkedve a saját okosságukkal,  értékeikkel..pláne nem az ajándékaikkal--másokat lenyomva ..kisebbnek tartva--,  hanem mások számára mindig az áldás és öröm forrásai  lehessenek..AZT

KÍVÁNOM, HOGY "100 ANNYI" GYÜMÖLCSÖT TEREMHESSENEK AZ ÚR DICSŐSÉGÉRE!  --velem együtt:)

 

Valamint KÉSZENLÉTBEN, ÉBERSÉGBEN,  BESZÉDBEN, MAGAVISELETBEN, SZERETETBEN, "LÉLEKBEN" , HITBEN, TISZTASÁGBAN mindig példamutatók legyenek..semmiben sem szűkölködve..Teljesedjen rajtu(n)k az Úr ígérete mind, amik többek között az 5. Mózes 28: 1-14-ben is megtalálhatók.

 

ámen és ámen:))