breien Creative Commons License 2006.11.15 0 0 19
Jó helyre tetted.

Igen, ami ebben az országban az elmúlt két hónapban történt, az bizonyítja mekkora kárt tudnak tenni a politikusok, ha az oktatást kézivezérlik.

Ötven évig hazudtak a nemzetnek itthon, 1956-ról. ettől már csak az a szomorúbb, hogy a hazugságaikat 2006. okt 23-án megbocsáthatatlan bűnnel tetézték, amikor Budapesten, a méltón, méltósággal ünnepelni vágyó emberekre, rendőrruhába bújtatott "szadista állatokat" küldtek. Akik ezért felelősek, azok 1956. nov. 4. szellemi örökösei, azoké, akik a hatalomért, a saját nemzetük ellen ilyen brutálisan képesek támadni, azon a nemzeti ünnepen, amit a nemzetközi megitélés eddig is, de főként 2006-ban, az ötvenedik évforduló alaklmából kinyílvánítottak.

Egyáltalán, felfogják azok ésszel, mekkora bűnt követtek el a nemzettel szemben ezzel a tettükkel?

no akkor lássuk a "részleteket".

Tisztázzunk valamit. 1991. óta 2006. okt 23-án Debrecenben, az Egyetem előtti 56-os "emlék szobornál " rendezett koszorúzáson voltam elősször olyan helyen, ahol politikus is megszólalt. 1956. áldozatainak tiszteletét akarván leróni méltón, alázattal.
Istennek hála, itt mindenki megtehette, aki csak akarta. A kormánypártokon kívűl, még az orosz konzul is megtehette, s furcsa mód a "csőcselék" bemutatta, hogyan kell emberhez méltóan viselkedni / az "illetékesek" tanulhatnának a "csőcseléktől" /

Tévedsz. csak nálunk ilyen a politika. Máshol, ahol a demokráciát gyakorolják, nem csak beszélnek rólla, ott valódi "népképviselet" -et gyakorolnak, s szolgálatot hajtanak végbe. Ott a mostani magyar kormány, már rég kivonult volna a közéletből! / ott, a politikusok is megadják egymásnak a tiszteletet, s nem fordulhat elő olyan, hogy az egyik politikai tábor ünnepi megemlékezésére nemzeti ünnepen, rendőrruhába bújtatott "szadista állatokat" uszítanak rá az emberekre.

Már említettem, azok "szellemi örökösei"! még brutálisabbak a mostaniak, mint az elődeik voltak.

Miért "anarchia, káosz" szerinted, ha egy nemzet fellázad a "faragatlanság", a "bunkóság" ellen? Tudod, ha ezt "közjogi méltóság"-ként mutatja be valaki, azzal engem is lejárat, s az ország állampolgárait. demokráciában, ezért szoktak ilyen eset után kivonulni a közéletből, akik ilyen "szarvas hibát" elkövettek.

Ez a kormány, több ezer milliárdos kárt okozott két év alatt ennek az országnak.
A "tömegpszichózist" jó, hogy felvetetted. Kérdezd meg légyszives független szakembereket, milyen hatással van gyermekekre, / akik a szüleikkel, nagyszüleikkel mentek ünnepelni / hogy a rendőrök oly brutálisan támadtak az ünneplőkre? / tudod, első osztályos voltam, amikor a tantónéni rajtam demonstrálta a történelmet. Mind a mai napig nem mertem a családomnak arról / 1956 nov. végén történt / az időről beszélni, mert attól féltem, a gyermekeim is úgy járnak, mint ahogy akkor jártam. Mindvégig "kételyeim voltak" azokkal kapcsolatban, amit tanítottak - ezt a topic nyitóban is megemlítettem -

Köszönöm a becézést . A leghatározottabban kikérem magamnak, hogy bárki is lecsőcselékezzen. Ebben az országban neveltem fel a gyermekeimet, tisztességre, becsületre, egy embertelen hazug társadalomban, amit most újra akarnak éleszteni ebben az országban. Elegünk van a hazudozásokból.

Különben, csak annyit akarunk, hogy egy mélyen kompromitálódott kormány tűnjön el a közéletből, akik ráadásul, olyan mélyre súlyjedtek, hogy a nemzeti ünnepen / amit oly sok véráldozattal fizettek elődeink / az ünneplőkre támadtak brutálisan.

Arra a rendőrruhába bújtatottra gondolsz, aki a járdán lévőket dobálta kockakővel?

Nézd, amit a Tv. székház ostromáról írtam msz. " profi kampányforgatókönyv" része, profi provokátorokkal. / szégyen, hogy egy gimnazistát már "jogerősen"? elitéltek, a provokátorok, a szellemi irányítók/megrendelők még mindíg bitorolják a hatalmat.

Azért, én nem említenm egy napon azokat, akik a "vérbíróságokon" a saját miniszter elnöküket, "bajtársaikat"? "elvtársaikat"? /bocs, zavarba vagyok ilyenkor, hogy is nevezték őket? / felakasztatták, börtönbe csukatták, s ezek mai szellemi örököseit. / a mai bűnökért kell a mostaniakat felelősségre vonni, nem az 1945, esetleg 1956 okért! azokat készen lennénk megbocsájtani, a gyermekeink, unokáink biztonságáért cserében. A most elkövetett bűnökért, viszont azoknak kell felelni, akik azokat elkövették.

Abban egyet értek, "valami intellektuális, békés összefogásra van szükség".

De csak azok után, ha bíróság előtt felelnek a tettükért, azok, akik ezt a nemzetet ide juttatták. A felelősök elsősorban. Tudod, ennek már nem csak a politikai, de a jogi felelősségét is vállalniuk kell.

1945 után, Adenauer kancellár, a német nemzetet sokkal mélyebbről talpra állította.
némi külömbség mégis volt az akkori német, és a mai magyar helyzet között.

- nem engedték a németek, hogy egyesek bűnei miatt, egy nemzetet bűntessenek
nálunk, akik a bűnöket elkövették, brutálisan bűntetik most a nemzetet.

- Adenauer egyéniség volt, karakter, tiszta jellem - a jelenlegi magyar illetékesekről? ... maradjunk annyiban, hogy ebben is különböznek Adenauertől.

Látod, mekkora kárt okoznak akkor, amikor a politikusok beleavatkoznak egy nemzet oktatásában.

Alapvető, egyszerű dolgokat hetekig kell magyarázni, aminek evidensnek kellene lenni, s meg sem lett volna szabad történi.
ok - okozati összefüggés

Ha a mostani kormány nem követi el azokat a bűnöket, a nemzet nem felyezte volna ki a nemtettszését. - akkor, most én sem lennék "csőcselék"?!

Azért áruld már el kérlek tisztelettel, ha a ti értékrendetek szerint mi csőcselék vagyunk? egy demokratikus jogállam értékrendje szerint, a mostani kormány mivel illethetnék? - most, mellőzöm a magánvéleményem, de érdekelne a tied erről.

bocs, mostanság, valóban nincs sok időm a fórumra.

Támcsu Gergely

Előzmény: Törölt nick (18)