zsuzso4 Creative Commons License 2006.11.15 0 0 71858

Sziasztok mindenkinek!

 

Már egyszer írtam ide, mert úgy gondoltam tudtok segíteni, hiszen ( sajnos ) többen közületek öreg rókának számítanak ilyen ügyekben ill. tapasztalatokban.

Pár napja írtam, hogy inszeminációm volt nov. 1-jén és többször pozitív eredmény lett a tesztemen meg negatív is.

Szóval megtudtam innen is és máshonnan is, hogy az ovitrelle-ben van HCG hormon.

Nagyon magam alatt vagyok, mert biztos ti is éreztétek, hogy most biztos sikerült, mert éreztétek, meg olyan jelek voltak, amikből egyértelmű hogy csak jól sikerülhet egy beültetés, és akkor mégsem. Hát én is így voltam vele egészen fél 3-ig, amikor megkérdeztem a vérvétel eredményét. Azt mondták, inszeminációnál 10 fölött számít jónak.

Ehhez képest nekem 2,4 lett a HCG. Azt mondják az " okosok "  de javítsatok ha tévedek, hogy kb. 48-120 órával a beadás után kiürül az ovitrelleben lévő HCG.

Nekem viszont végig pozitív tesztem volt. Annyira le tudja venni a lábáról az embert, egy rossz hír, eredmény. Ráadásul nem értem, hogy miért fogadtak azzal a kórházban, hogy " HALLOM A JÓ HÍRT, GRATULÁLOK! " Miután telefonáltam, hogy pozitiv tesztem van, hamar terjedt a jó hír. Tudhatnák ezek ott,hogy ez nem esik jól, csak ha már igaz.

Ha meg tudnátok mondani miért van az, pozitív tesztel ilyen rossz a HCG-m, akkor nagyon megköszönném, illetve hogy egy ilyen folyamat során kapott gyógyszerben, meg hüvelygólyóban ( duphaston, utrogestan ) is van - e HCG?

 

Elnézést, hogy hosszúra sikerült, de senki nincs a környezetemben, aki tudna segíteni akár lelkileg, ( mert nem egyszerű ezen túl lenni ) akár tapasztalatok során.

 

Mindenkinek előre is köszönöm. :-)))

Zs.