H_G Creative Commons License 2006.11.15 0 0 137
"Én a kemény mondatok "híve" vagyok, igenis, meg kell mondani neki, hogy nincs csalás és "le kell tiporni", hogy tudja igenis rosszat tesz. Akár meg kell szégyeníteni ahhoz, hogy kapja már fel ugyan a fejét, hogy ebből igy nem lesz semmi!"

Na, pont így lehet elérni, h. a túlsúlyos hagyja az egészet a francba és visszatérjen egy az egybe a régi életmódjához! Mert ezzel kapcsolatban választhat, nem úgy, mint a munka vagy a légvétel ügyében; és mert az önérzete a legtöbb embernek fontosabb, mint a teste állapota! (Akiknek nem, azok már most profi sportolók :) A világ tele van *félig-meddig* elszánt, *nagyjából* erős akaratú fogynivágyókkal. Az a nagy ember, aki velük tud elérni eredményt. (És mellékesen: az az ember tudna jól keresni ezen az egészen.)

Ha vki olykor csal az étrenddel v. az edzéssel, de amellett mégis folytatja az egészet, az évek távlatából sokkal jobban jár, mint az, aki egy darabig csinálja 100%-ig tökéletesen, utána elege lesz és hagyja az egészet a fenébe!

"Persze 150kilóból lefogyhat kitartás, önfegyelem nélkül 50 kilót de még mindig úgy fog kinézni!"

Ha nem a sebészi módszerekre vonatkozik ez a mondat, akkor valszeg viccnek szántad, ezek nélkül még 5-öt sem lehet, nemhogy 50-et.
Előzmény: kiralycobra (136)