Vgyuri Creative Commons License 2006.11.15 0 0 183

Tulajdonképpen majdnem mindent tudunk: Onnan indult, hogy a MALÉV-nak kellett a hely, amiért eddig is fizetett.

 

Ezért adta át a BA-nak, aki egy dolgot tudott, hogy a tűzoltóknak nem kell, mert nem futó típus, tehát semmit sem tanulnak vele. De ők formálisan nem mondták, hogy akkor vágják szét, türelmesek voltak és reális ideig ezután is türelmesek lesznek. Elvihetnék valami távoli sarokba elrohadni, de ők valami hasznos felhasználást szeretnének látni

 

A MALÉV-emberke meg azt mondta, hogy a döntést percek alatt meghozták, mert a skanzenes alapítvány már régen kéri a gépet, csak addig nem adták oda, amíg a szakmunkásképzésben használni tudták.

 

Egy kérdése volt Foltosnak, amire a BA-s ürge hülyeséget mondott: Szerinte azért terjedt el a felgyújtás veszélye, mert at elvontatáskor tűzoltó autó is volt ott, de ez nem igaz, annak egy ilyen manővernél lenni kell. Ez nem igaz, mert a gépet csütörtökön vontatták át, de Kiskockás már azzal indított pár nappal hamarabb, hogy a vége feldarabolás vagy felgyujtás lesz.

 

Egyszerüen ez a hír abból táplálkozott, hogy ha a gép nem kell senkinek, és senki nem fizet a parkolásért, akkor nincs más.

Előzmény: heted7 (182)