Igen,őt,de nem azért lett rosszul mert "részeg"volt-2 sört ivott egész nap-hanem mert asztmás,nem vette be a gyógyszert csak erre sza*tak ugye a Fábry-s hájfejek.
Ezt meg is irtam a blogjaimban és mindenki felháborodott.
Tudod te,mi az az allergiás asztma?Mikor valaki napi 3-szor szed gyógyszereket mert MINDENRE allergiás,télen-nyáron?
Szóval ennyit a Fábryról,meg a többi hazugságról amivel odacsaltak,mert én nem is akartam elmenni rá.
Jelentkeztem erre a kutyás versenyre,még tavasszal,de mikor végül létrejött a műsor,nem akartam menni-mert én azt hittem,nyáron lesz a felvétel.,egy kinai kopasszal ilyenkor már nem rohangászik az ember a szabadban,pláne este mert megfázik.Busz errefelé nem jár,szinte tanyán lakunk,.külterület,autóm nincsen.Vasút kb.2 és fél óra gyaloglás,erdőkön át.
Mire a Fábryshow szervezője elkezdett hivogatni hogy itt már NEM a kutyáról van szó,látta a Fábry a blogot meg a weboldalt,s mivel ilyen különc vagyok,meg a párom is,tetkók,testékszerek,fura alkotások,akar egy hosszabb beszélgetést,MINDENKÉPP menjünk el,küldenek kocsit...
Ez megvolt,direkt vittünk képeket,stb.ahogyan kérték,erre mi volt?
Szó sem volt az egészről.Órákig kellett várni,sem öltöző,sem semmi/a Mónikában 4 éve volt,meg a Jakupcseknél is,a külön rólam szóló művészeti riportfilm forgatásához meg házhoz jöttek Pestről./Végül beterelték a népet valami raktárba,sem egy üditő,sem sminkszoba,sem sermmi,aztán gyorsan siess.A showt meg sem nézhette az ember.
Más showműsorokban azért megadják a módját,szinvonalasan bánnak a vendégekkel-itt még vizet sem adtak a vendégkutyusoknak!!!
No mindegy,nem erről van szó,tudod én eredetileg a KUTYAVERSENYRE jelentkeztem,azt nem értem minek hazudoztak össze-vissza,hogy az ember másként készül,aztán mikor odamész meg sem emlitik,szó sincs semmiről.
Ez nem illik egy kivülről csillogást mutató,állitólag "profi"showműsorhoz,ráadásul ha valaki beteg,nem szokás kidobni,meg leanyázni a vendéget ha felháborodik-JOGOSAN.
Hát igy történt.