Infidel Creative Commons License 2006.11.13 0 0 11210

:)

Gondolom olyat amilyet en is, meg az embereim is hasznalnak.:))))))))

Csereseggberugas a lazadoknak adott Kornett raketakert, GPS zavarokert, radio elektronikai felderites adatokert..

Azt, hogy ki kezdte el az egymas szopatasat en nem tudom, de ideje volna abba hagyni.

Bar ez nem rajtunk es rajtatok mulik.:))

Amit en kerek, hogy fejezzetek mar be itt az irigykedest, mert kurvan idegesito.

Nem az en hibam, hogy minket emberszamba vesznek, kikepeznek es nem hulyegyerekkent kuldenek az oroszlan torkaba.

Ami azert nem teljesen igaz. Egy NG tamogato egyseget nem lehet osszehasnolitani egy Airborne harccsoportal, csakugy mint egy SF team el. Az NG s sracok kozul megis igen szep szammal akadnak kidekoralt katonak, 20 eves kiscsavok, akik ugyanugy a szarban fetrengenek mint ti, es ugyanolyan embertelen korulmenyek kozott tengetik az eletuket.

Latogassatok el egyeszer egy marines barakk ba, vagy menjetek be egy marines FOB ra latogatoba.

Ha nem lesz ra alkalmatak, kis segitseg.

Lattam olyan marines FOB ot, ami fold, akarom irni homok meg kohalmok koze epitett satrakbol volt. Eso eseten raklapokat dobtak dobtak le, hogy ne kelljen a noi altiszteknek petefeszekig merulve kozlekedniuk a sarban. Akik szinten nem panaszkodtak.

Ugy tesztek mintha az volna az ereny, hogy ki mekkora faszt tart a szajaban.

Volt egy film, egy indiana johnes film. Abban egy nagydarab arab egy nagy kardot porgetett maga elott, mire a fohosunk eluhozott fegy forgotarast es lelotte.

Pff.

A mai vilag mar nem arrol szol, hogy milyen tokosek vagyunk, mert a szarban elunk es szart eszunk. A mai vilag arrol szol, hogy amink van azt hasznaljuk.

Ha en gyorsabban tudom leloni az ellesnegem az optikai iranyzekommal mint o engem a vassal, akkor nyugodjatok bele, hogy en felteszem az optikat. ha elromlik veszek egy masikat. Milott meg valaki beszolna. Vas iranyzekkal is eleg jol megy a dolog.

lehet en internetezek, meg moziba jarok, de nem is tudok meginni egy uveg vodkat es nem is akarok. Fo az egeszseg.

I

Előzmény: yeti76 (11207)