klsderm Creative Commons License 2006.11.12 0 0 1497
Kedves Nisoa!

 

Köszönöm a gyors és értékes választ.

Februárban vizsgáztam Párizsban a Comet (dióda lézer + RF) gépből, és most kaptam meg egy hónapja a gépet. A lízingje azt hiszem eléggé meg fog izzasztani. Aki szőrtelenít, az tudja, hogy igazából a szezon novembertől május végéig tart. Utána csak megalkuvással lehet jól dolgozni. Ezért ebben az évben már nem akarok új dologba kezdeni. Tavasszal, nyár elején visszatérek a gépvásárlásra, addig is gyűjtöm az infót.

 

A válasza is és Ildi is azt bizonyítja, hogy nem arról van szó, hogy veszünk egy gépet, aztán kaszálunk, hanem keserves, hosszú tanulás után lesz meg az elismerés. Addig is nagyon sok „szakembernek” rá fog menni a szavahihetősége (jobb esetben csak az, és nem az egész pacientúrája) a rosszul bevállalt gépre, módszerre.

 

Csak kíváncsiságból kérdezem, tényleg azért vette a gépet, hogy csak önmagát kezelje? Nagyon érdekes. Én is sokszor elhatároztam, amikor új számítógépet vettem, hogy most nekiállok és megtanulom, nem leszek kiszolgáltatva a computer szerelőknek, programozóknak, de sohasem volt tehetségem és erőm hozzá.

Még egyszer köszönöm az infót a gépről.

 

Kádárdr

Előzmény: Nisoa (1493)