Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.11.12 0 0 11187

Minden eselyed megvan. El kell menni Budapesten a hadkiegre (jelen esetben a Moszkva-tertol 56-os villingerrel, a laktanya kapujat megismeret es ott utbaigazitanak.

A normativak a noknel ,,lajtosabbak", mint a ferfiaknal. Mar nem emlekszem, mennyi pontot kell osszeszedni a tesztek soran, de nekem 210-et sikerult (aaszem 140 az also hatar? De valaki majd kijavit, ha tevednek.)

Logikai keszsegedet foglyak felmerni kulonbozo tesztek alapjan. Lesz EU vizsgalat (nem art beszerezni az idevonatkozo papirjaidat). Ha a Petofiben lesz a felmeresed (az ketnapos ,,jatek"), majd megfogjak neked mondani, hogy mit vigyel.

Videken nem tudom, hogy mi a jelentkezes rendje, de gondolom ott is a helyi hadkieggel kell kezdeni.

Eloszor is talalj valami ismerost, aki jelenleg is szerzodeses allomanyban van - sokat segithet. Talan meg a lelkesedesedet is le fogja torni. Ami lehet, hogy nem baj, mert a katonai szakma egy igen kemeny munka, es - velemenyem szerint - nem igazan noknek valo. Nem vagyok himsoviniszta, de jol gondold meg, hogy fel vagy e keszulve a fizikai es pszichikai stresszre, keszen allsz e a ver es halal latvanyara, es kepes vagy e olni (brutalisan hangzik, de sokan ezekrol az aprosagokrol megfeledkeznek, pedig ez is a katona-szakmaval egyuttjar. Jol gondol meg, hogy hogyan erintene a szeretteidet, ha meghalsz vagy egy eletre lerokkansz. Ez is egy olyan dolog, amit a romantikus maz alatt nem mindig veszik eszre az emberek.

Es ha mindennek dacara megis a sereggel akarod osszekotni az eletedet - irany a legkozelebbi hadkieg!:)))))))))))))

Amugy emelem kalapom, kisasszony, hogy ilyen komoly dologra hatarozta el magat!:))

Előzmény: koszos_indián (11186)