LPGFanatic Creative Commons License 2006.11.10 0 0 98

Hát emberek!! Nem akarok senkit bántani, defogok.......

 

SOHA AZ ÉLETBEN NEM FOGTOK LEFOGYNI!!!!!

 

Átfutottam a forumot, és legalább 3 hozzászólást láttam ami elmagyarázza, hogy nincs olyan fülbevaló, amivel zabálhacc mint az állat, és mégsem hízol, meg nincs napi 5 perces trénig amivel 1 hét alatt 30 kilót leadok, és közben még élvezem is, meg pénzt is keresek. ÉBRESZTŐŐŐŐŐ MAJMOK!! TÖNKREVÁGJÁTOK MAGATOK + szarabbul fogtok kinézni mint előtte. Személyi edzőnek készülök, és sokat foglalkozom a helyes táplálkozással. Nem egy embert sikerült jobb formába segítnem !!!!DIÉTÁVAL!!! Nem mindenféle bogyós szarokkal.... A srác a forum elején leírta:sovány hús, sovány turó,krumpli, burgonya, zöldség, rizs, zabpehely SZAR!!!!!!!!!!!!!!

Rakathattok gyomorgyűrüt....ugyis visszahíztok!!! koplalással azt éritek el h a szervezet beáll raktározó üzemódra, és még zsírosabbak lesztek...ja és elmondanék még egy nagy titkot. A SZERVEZET A KOPLALÁSSAL NEM A ZSÍRT KEZDI ELŐBB BONTANI, HANEM AZ IZMOT. Miért? mert a zsír kell neki. Melegít, vannak zsírban oldódó vitaminok, stb...szal koplalással csak erőtlenek lesztek, és az a pár kiló amit leadtok az azonnal vissza is fog jönni. Higgyétek el így van. És felejtsetek el minden szert, meg gyomorgyűrűt. Ezzel az erővel, miért nem vesztek valamelyik közeli szórakozóhelyen speed-et. Na attól aztán lehet fogyni, és még jó érzést is ad közben. És másnap éhes sem leszel tőle!! Persze ez csak vicc.

 

Komolyan, nem bántásból írtam, biztos sokan vannak közötettek akik régóta szeretnének lefogyni, de ez hülyeségekkel nem megy. Áldozatok, és hozzáállás!!!  Ha valakinek kell segítség a a diétája kialakításában, jelezze, segíthetek