koschwarz Creative Commons License 2006.11.10 0 0 84
csak ezért regisztráltam ide:

elképesztő, amit itt lehet olvasni. megcsináltattok egy ilyen komoly műtétet félmillió forintért, és utána egy héttel pizzát esztek vacsorára??? meg nem csúszik le a hamburger???!!! az az igazság, hogy ezzel a műtéttel sem fogtok semmire jutni, lehet hogy nagy szenvedések árán leadtok x kilót, és utána mi lesz??? ha már most sem tudtok lemondani a pizzáról, akkor alapvetően a hozzáállással van baj. nem kéthetes káposztakúra, meg 90 napos diéta kell b+, hanem életmódváltás. ja, hogy a női magazinban azt írják, hogy ezek jó módszerek??? hát ne higyjétek el! nem 90 napos diéta kell, hanem egy életen keresztül tartó normális táplálkozás, talán még egy kis rendszeres mozgás sem árt mellé.

elismerem, nekem soha nem voltak ilyen problémáim, sőt, egyszer próbáltam, de nem sikerült elképzelnem magam úgy, hogy nem kockás a hasam :). lehet hogy szerencsés vagyok, hogy ilyen az alkatom, lehet hogy az is szerencse, hogy ilyen környezetben nevelkedtem, és gyereket sem kellett szülnöm, de ettől függetlenül is sokat (de nem annyira vészesen sokat) teszek azért, hogy mindig sportos maradjak. az csak azért lehetséges, mert normálisan táplálkozom és rendszeresen mozgok. szerintem ez a fittség titka.

(a feleségem bő három hónapja szült: eleve összesen 12 kg-t szedett fel a terhesség alatt, szülés után 6 héttel már majdnem ugyanúgy nézett ki, mint előtte, úgy, hogy még ma is szoptat. és ezt nem úgy érte el, mint az a szerencsétlen rubint réka, aki diétázott a terhesség alatt, erre szült egy törpe alulfeljett gyereket.)

nem a gyomorban, először a fejekben kellene rendet rakni, az már jó kiindulási alap.