MNO:Kemény leépítések a felsőoktatásban"Leépítéseket tervez a kormányzat a felsőoktatásban. A bölcsészképzésben 20 százalékos, a pedagógusképzésben 23,8 százalékos, az agrárképzésben 29,58 százalékos, a jogi képzésben 13,26 százalékos lesz a csökkenés jövőre. A természettudományos és a műszaki képzés 2,63, illetve 1,2 százalékkal nő majd."
Mintha a kormánynál olvasnák a blogomat... (egyenlőre nem merik nagy kanállal enni a javaslataimat, én első lépésben 50%-os leépítést javasoltam!) Komolyra fordítva, kiábrándító a Fidesz holdonjárása:
Ágh Péter, Fidelitas alelnök: "Gyurcsány Ferenc és kormánya elveszi a szebb jövő lehetőségét a magyar fiatalok többségétől". "
Elég hasonlókat szoktak mondani a földgázárról is. A Fidesz szerint óriási tömegben igénybe vett, drága szolgáltatásokat annak alapján kéne "kiosztani" a népnek, hogy mennyire van belőle igény. A költségek kérdése sokadrangú, kell és kész.
És én alig várom, hogy ők kerüljenek kormányra! (mint kisebbik rossz, ahogy ezt és hasonló hülyeségeiket elnézem)