Ambu-Lonci Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45545

Mondjuk ha tényleg célgépnek használod, akkor nem biztos, hogy kötelező. Olcsó használt PIII-as gépeken az NT4 ezerrel rohan, mint állat. Ha nem mész vele netre, akkor akár még jó is lehet. De akkor meg készülj fel az ilyenekre. No új hardver, no automatikus kikapcsolás (hacsak nem DELL az a használt gép), no mégújabb játékok, 3D meg DirectPlay, sőt talán no antivírus meg antiszpájver szoftver verzió ami a Te gépeden is használható.

 

Esetleg még az is szóba jöhet, hogy LAN-ba kötöd egy XP-vel, majd abba dugod azokat a perifériákat, amiket az NT-be nem tudsz. Például USB-s nyomtató (mondjuk 3600 dpi-s, amiket már akár a Tesco-ban is lehet kapni), USB-s szkenner, meg USB-s akármi, pen drive-ból kizárólag az MSystems DiskOnKey eszközéhez létezik (létezett? vagy már az sincs?) NT4 driver... Esetleg multiport serial kártyák vannak még USB-sek, amikhez annó legyártották az NT4 drivert. Semmi máshoz.

 

Mindenesetre nekem azért az SCSI gyanús, az nem igazán volt a nem támogatott cuccok között. Annak azért valahogy mennie kellene. Van egy kompatibilitási varázsló, tud NT4-et hazudni az XP magáról. A kernelnek meg nem nagyon lehet egy SCSI driver az ellenére.

 

AL

Előzmény: srf (45544)