Ambu-Lonci Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45527

Urak. Állandóan kitaláltok mindenféle kifogást, hogy miért nem XP-t telepítetek.

Nemán legyen olyan NT-s progi, ami XP alatt nem megy. Még a 9x-ek között talán volt kivételesen 1-2, amit semmilyen rugdosással nem lehetett, max. virtual PC-n elindítani XP alatt, de hogy NT...

 

Az a rendszer, amit a jelenlegi hardverekhez árulnak, és az MS csinálta, az a WindowsXP. Méghozzá a 2-es javító csomaggal.

A régi gépek nyilván maradhatnak a régi oprendszerükkel, szoftverjeikkel, de azokat nem célszerű mondjuk pl. internetezésre használni.

(A sógor egy 486-os gépet használ a DOS-os programjához. Teljesen jó, a gyerekeknek eszük ágába csincsen piszkálni, mert annyira snassz. Dolgozni viszont kiváló...)

 

Nem tudom, miért akartok szopni az NT kötet méret korlátai miatt, az NTFS4 miatt, a driverek (többek között igen, az USB, esetleg az UDMA, az AGP, PCI-e stb.) hiánya miatt...

 

Az oprendszer nem egy fakultatív sima szoftver/program, amiből mindenki azt választ, amit akar... Az oprendszer a számítógépet működtető rendszer... (Ugyan vannak belőle alternatívák, (pl. Linux, FreeBSD, MacOS X stb. de az másik topic)

 

AL

Előzmény: srf (45523)