curlie Creative Commons License 2006.11.03 0 0 4008
Üdvözlet mindenkinek!

Tájékoztatásul....

"A Szegedi Testamentum Temetkezési Kft. elképzelései alapján a Net World Informatikai és Szolgáltató Bt. két év alatt készítette azt az Európában egyedülálló szoftvert, amelynek adatbázisában valamennyi, a szegedi Belvárosi Temetőben nyugvó halott sírhelye szerepel.
A www.testamentum.hu honlapra kattintva jelszó nélkül bárki megkeresheti halott szerettei sírjának szinte centiméterre pontos helyét. A kereséshez szükség van az elhunyt nevére, anyja nevére, születési és halálozási dátumára, de ezek hiányában, részadatok alapján is képes a program segítséget nyújtani az adott sírhely megtalálásában. A honlapot a temető dolgozói is használják saját munkájuk megkönnyítésére, így az adatok mindig naprakészek lesznek.
A kft. honlapján egyébként ezentúl ingyenesen lehet 25 szóból álló, fényképes gyászközleményt közzétenni, amelyet e-mailban kell elküldeni a gyaszlap@testamentum.hu címre.
A Belvárosi temető után a közeljövőben az önkormányzati tulajdonban lévő kiskundorozsmai, tápai és gyálaréti temetőkről is készül hasonló virtuális térkép."

Üdv.: curlie