Gyulai Guszti Creative Commons License 2006.11.03 0 0 237

15 kilogram volt egybe a csomag, mert a bélszín fejét is elkértem hozzá. Amíg sütök, addig tatárnak befalták a vendégek.

 

A jó minőség és a szép szín a tempónak köszönhető.

A grillsütésnél a begyújtott faszénre még várni kell egy órát és amikor már visszafeketedik a teteje, akkor lehet rátenni a rácsra a húst. A zsíros szélét mindig rajta hagyom a szeleten, mert kesztyűben csipesszel azon az oldalon tartom vagy két percig. Megszúrni nem szabad, mert kiszárad! Legalább ötpercenként forgatni kell, hogy ne égjen meg. Ha túl melegszik és a lecsöpögő zsiradék lángra kap, a kezedben levő sörből, borból nyugodtan loccsantsd meg. Szeles helyen nem szabad sütni, mert kezelhetetlen a hőmérséklet.

Előzmény: ZsuR (235)