szkse Creative Commons License 2006.11.03 0 0 2618
Úgy látom nem volt eddig elég világos a vezetés álláspontja, vagy nem olvasta ezzel kapcsolatosan az előző megnyílvánulásaimat!
Mivel 3-an döntünk személyi kérdésekben, mindhármónknak megvan benne a felelőssége, én a sajátomat fel is vállalom mégha ezt maga elfogultságnak is nevezi. Minden játékost is megvédek mindaddig, amíg azt látom hogy az edzésen, meccsen meg akar szakadni ezért a csapatért és életében nincsen a sporttal össze nem egyeztethető tevékenység. De csak addig, ha úgy tetszik elfogult vagyok és leszek is, mert ki álljon ki mellettük minden helyzetben ha nem én-mi. Együttdolgozni csak úgy lehet, ha a bizalom töretlen, amedig lehet.
Ne fogadjon velem, mert az EDZŐ abban a pillanatban fel fog állni magától, amikor úgy érzi, hogy nem tud semmit adni ennek a csapatnak, abból hogy mit valósítanak meg, az már a játékosok egyéni felelőssége, ezért vannak itt, ezért kapják a fizetésüket és ezért vannak szankcionálva ha nem teszik.
Mivel maga nem tudhatja hogyan, miért kerültem ide és mi a dolgom, ezért az ön által kívánt fejem porba hullása sem azon fog mulni hogy a "szurkoló" mit gondol. Szarancsére többekkel ellentétben én még hiszek abban, hogy ez a csapat idén is sikerrel vívja meg a harcát mint tavaly tette, és 3 év alatt, amit korábban megterveztünk, el is fogja érni.
Előzmény: valakivagyok2 (2600)