Közben kiderítettem a pontos részleteket, megszereztem a lány számát, aki találta, felhívtam. A sztori a következő:
Ez nem mostani dolog, ez fontos része a történetnek. A lány három hónapja találta a kutyát Kosdon (ez egy kis falu), az erdőben, egy fához láncolva, és a kutya tüzelt. Hazavitte, pár nap múlva elvitte ivartalanítani, mikor a kutya már megerősödött annyira. Közben beszélt egy kosdi hapsival, aki német juhászokat tenyészt, nem-e tőle származik a kutya, de a hapsi azt mondta, nem. Kosdon mindenhol kiplakátolta, de senki nem jelentkezett, így került a mostani gazdához, akinek viszont megtetszett. Nagyon akarta, örült is neki, csak egy idő után megkötötte, mert ásott a kertben. Mostanra már annyira ráunt, hogy szeretné, ha ez a lány elvinné, mert ő most rotit akar.
Szóval ennyi a kutya története. Legalább végre tisztábban látjuk, miért is nem lett eredeti gazdájához visszajuttatva. Állítólag azt mondta az állatorvos, hogy a tetoválási szám alapján ki lehetne keresni azt, aki vette, de amilyen körülmények közt találták, nem biztos, hogy van értelme. Ennyit tudtam meg.
Ja, és ha valakit érdekelne a kutya:
Ria: 30/6828384