kalocsay Creative Commons License 2006.11.02 0 0 45

"Ezek fillérek a a túlméretezett szociális kiadásokhoz képest. "

 

Fillérek? Na ne röhögtess. Súlyos milliárdokról van szó. Egyetlen röpke sms-kampány költségéből konszolidálni lehetne egy kisebb város költségvetését vagy három kórházat.

 

"Pontosan ezért van szüksége mindenkinek akinek van pénze az állami egészségügy megsemmisítésére például. Hogy a pénzedért tisztességes szolgáltatást kapjál piaci viszonyok közt és ne azt a szart, amit most visszaosztanak neked. Itt az ország fizetőképes részét szopatják, azért, hogy a máról-holnapra élőket tutujgassák!"

 

Nem azt mondtam, hogy most van annyi pénzem, amiből vidáman megműttethetem a vakbelemet. Arról a pénzről beszélek, amit eddig elvettek tőlem és most is elvesznek és kidobálják az ablakon. Ha az egészségügyből nem vontak volna ki pénzt az elmúlt öt évben folyamatosan, akkor nem itt tartanánk. Miközben a kórházakat cseszegetik az úgynevezett pazarlás miatt, az egészségügyi kormányzat is két kézzel szórta a pénzt. Például ötszázmillió került elvtársi zsebekbe az irányított betegellátással kapcsolatos olyan állítólagos tanulmányokért, amiket senki nem tudott felmutatni, amikor az ÁSZ vizsgálódott.

 

Te tényleg azt hiszed, hogy majd jobb ellátást kapsz? Ha nem vagy kifejezetten milliárdos, akkor ebben ne reménykedj. Ha teret kapnak a magánbiztosítók, akkor szóba sem fognak állni veled, ha öregecske vagy és netán van valami betegséged. Neked majd marad a lepusztított közkórház, ahol majd visszasírod a jelenlegi ellátást.

Előzmény: urál (32)