Earthrage Creative Commons License 2006.11.01 0 0 64
Rengeteg van, biza. Némileg árnyaltabbak is egyesek, pl. Vadóc akinek nem akármilyen múltja van, amit a filmből teljesen kihagytak. Mondjuk a dolog jellegét tekintve némileg érthető.(nézzetek utána az emlitett oldalon ha érdekel egy kicsit is az eredeti képregény)
Ha lesz folytatás én is remélem, hogy Angyal nagyobb szerephez jut, már csak azért is mert az őt alakitó szinész tehetséges srác (lásd a B. Willis féle Hostage-ot).
Én leginkább Árnyékot hiányoltam a 3-asból...nem akármekkora figura egy démonkülsejü mélyen vallásos teleportáló! Sokan vádolják azzal a stúdiókat, hogy a képregényfilmek hullámát meglovagolva egyre silánnyabb produkciók jönnek ki, de véleményem szerint igazán gyenge film még nem jött ebből a vonulatból, sőtt továbbmegyek: Örömmel üdvözlöm mind a Rozsomák, mind a Magnetó film ötletét, hisz remek történetek születtek ezekkel a figurákkal. (bizonyos Frank Miller rajzolta pl. az egyik legjobb Wolverine-t !) Már csak ezért se értem a vadiúj mutánsok kitalálásának okát. Az ilyen csináljon inkább SzkájHájt !
Azt mondom olvassátok! Csalódás kizárva!