oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.31 0 0 topiknyitó

"Ne bízzatok a fejedelmekben, emberek fiában, aki meg nem menthet!
(Zsoltarok konyve 146.Rész, 3.Vers)

 

 

Az allami torvények hazug modon, a Nagy Demagog (tehat a Satan) igéi szerint a katonai titkosszolgalatokon kivuli nemzetbiztonsagi szerveket "polgari" titkosszolgalatoknak, masképpen "polgari" nemzetbiztonsagi szolgalatoknak nevezik. De kik a polgarok? Hiszen akik ismerik a polgari titkosszolgalatokat, de akik kozvetlenul élnek és cselekszenek bennuk, még ok sem védettek a polgari nemzetbiztonsagi szervek részérol, de sokan visszatéroen napi célpontok (egyszer fenn, maskor lenn alapon), nem beszélve a kivulallokrol, azaz a néprol, akik ezeknek a "polgari"-nak nevezett "kivaltsagoknak" és védelemnek sem lehetnek a részesei, csak kihasznalt, hasznalhato, szipolyozhato fogyoeszkozok, folottébb ritkan valo, és egyes esetekre érvényes tamogatottsaggal. Eszkozok arra, hogy a polgari titkosszolgalatok emberei messze-messze javarészt a gazdagok (bankarok, multinacionalis tokések stb.) részérol, valamint az allam pénzébol, azaz a nép, a valodi nép pénzébol finanszirozzák napi, altalaban onszorakosztato, onaltato, oncélu, rosszindulatu tetteiket és cselekedeteiket. Aki a titkosszolgalatoknak szolgal vagy azok érdekkozozosségét felvallalja és elfogadja, megszunik "nép"-nek lenni. De ha a Satan értelmezo kéziszotarahoz nyulunk - igy megannyi demagog torvényi paragrafust veszunk alapul -, akkor megallapithatjuk, hogy "polgarok"-nak igencsak kizarolag a titkosszolgalatok tagjai és ugynokei, valamint a veluk rokonszenvezo, mukodésuket rosszindulatbol vagy egyéni és pillanatnyi haszonszerzési igényekbol a szolgalatokkal kapcsolatban allo személyek nevezhetok.


A Gyurcsany-kormany alatt valoban azt tapasztalhattuk, hogy kulonosképpen a lazongasok ota a nemzetbiztonsagi szolgalatok radikalisan az egyszemélyes (Gyurcsanyi) vezetés, illetve a kormany tagjai érdekszféraja ala gyulekeztek, igy mégannyira sem az orszag érdekeit, hanem a legszukebb hatalom érdekeit keresik és szolgálják. Ennek oka jorészt a hatalmi arroganciaban és eroszakossagban keresendo. Mint azt jo par esztendeje vallom, az onmagukat "demokracia"-nak nevezo allami strukturak akkor épithetnek ki akár egyszemélyes, akar egyetlen személy eroszakos és oncélu politikajabol (legelsosorban a mindenkori miniszterelnok eroszakossagabol adodoan) erosebb, majd még erosebb és még jobban fokozodo diktaturat, amikor csak akarnak. Hogy ezzel a lehetoséggel a mindenkori miniszterelnokok (és esetleg legszukebb vagy szélesebb réteget felolelo lobbijaik) gyakran miért nem élnek, a valaszom roviden az, hogy a politikusok is kozemberek, szurke eminenciasok a maguk kategoriajaban, azaz nem ujitok, nem mozgalmarok, nem onalloak, nem fuggetlenek, nem konstruktivak sem pozitiv, sem negativ értelemben, hanem olyanok a kozélet tarsadalman belul, mint a nép tagjainak egyszeru, szurke, hétkoznapi emberei. Azaz lényegileg semmi ujat alkotni nem tudnak, sem pozitiv, sem negativ iranyban. Onallo személyiségek, relativ megkozelitésben pozitiv iranyban pl. Mahatma Gandhi volt, egyértelmuen és az ateistak szamara is vilagosan negativ iranyban pl. Adolf Hitler. A két latszolagos véglet kozott a szurke eminenciasok politikustengere szerepel a mindenkori miniszterelnokokkel egyutt, akik a tobbi kozéleti személyekhez hasonloan kicsik, jellegtelenek, szurkék és a lobbiknak engedelmeskedo bologato janosok.


Sajnalatos modon Orban Viktor is a szurke eminenciasok hadát gyarapitotta, pedig benne lett volna a lehetoség arra, hogy un. "allamférfi" iranyaba fejlodjon. Orban Viktor Urrol már annak idején elismerték "tehetséges" voltat az ellenzéki erok részérol is mind hazai, mind nemzetkozi vizeken, miutan nyilt formaban is megjelent a politikai porondon. Ennek ellenére nem azokra hallgatott, akik arra buzditották, legyen bator, legyen onallo és egyedi, és mondjon nemet a kozélet szurke eminenciasai tengerének, akiknek befolyasa alatt most is all. Azaz ne szurke marionettfigura legyen a kul- és belfoldi lobbik és érdekcsoportok kezében, hullammozgasokban haladva a tenger áramlataival, hanem legyen hosies, jo értelemben, nem tulzottan nemzetieskedo, sem pápai konvergenciaju reformero, aki minden viharral szemben is egyedi, az Igaz Isten felé mozdulo, nem a katolikus, hanem az Evangéliumi Torvényeket a lehetoségek szerint a lakossag felé kozvetito, Annak megtartasara serkento vezéregyéniség.


Gyurcsany Ferenc Ur személyét tekintve a miniszterelnok ur személyes jellemébol fakadoan a kormany tagjai is a negativ, a diktatorikus iranyba tolodnak, azaz negativ iranyba, az aldemokratikus allamok tudatosan beépitett strukturalis hianyossagait kihasznalo iranyba despotizálják az allamot, magyaran karakterizalodnak. A mozgasteruk hatalmas, mert a mindenkori rendorség ezekben a mai allamrendszerekben a végletekig szokta tamogatni a kormanyhatalom minden brutalitasi és onkényre, valamint a diktatorikus berendezkedésre iranyulo torekvéseit, minél fogva egy onmagat "demokracianak" nevezo allami strukturaban szinte bizonyosan a miniszterelnok akaratatol és agressziojatol fugg, hogy az egyoldalu igazsagszolgaltatas kiépitésétol kezdve egy tobbpártrendszer teljes felszamolasaig is eljuthasson, akarata és kezdeményezokészsége szerint. Azaz ha onallo, és veszi ra a batorsagot, hogy belekezdjen egy orszag maradék "demokratikus" sajatossagainak a teljes felszamolasaba, akkor relevans valoszinuséggel ez sikerul is neki. Ez a torténelmi gyakorlat.


A nemzetbiztonsagi szerveket illetoen az onallo gazdalkodasrol szolo kijelentésekhez hozza kell fuznunk, hogy ez mit jelent. A nemzetbiztonsagi szervek "normalis" esetben nem a kormany iranyitasa alatt allnak - ahogyan ez Magyarorszagon most, 2006 vége felé a miniszterelnok személyes hatalmi torekvései és hatalmi arroganciaja miatt egyre erosebben és élénkebben észlelheto -, hanem tobb párt és lobbijainak hatasa-nyomasa alatt tevékenykedik, noha ritkan nem kormanylobbi tulsullyal. Az onallo gazdalkodas megannyi kulfoldi lobbi és hatalmi tényezo befolyasa alatt all. A nemzetbiztonsagi szervezeteket elsosorban a kormany pénzeli - a népvagyonbol -, tovabba a pártok ugyancsak titkos és félig nyilt alkujai keretében torténik a szolgalatok altal, illetoleg bennuk felhasznalando pénzek meghatarozasa mind a mennyiséguket, mind az iranyukat és befektetési céljaikat illetoen. Tul ezen - tehat a népvagyon messzemenoen foként rejtett és oncélu felhasznalasan tul - mind a kormanypártok, mind az ellenzék, valamint foképpen a milliardos és multimilliardos és bankárszféra részérol valosul meg anyagi befektetés és roppant eroteljes hattérlobbi a legkulonfélébb politikai és bunugyi manoverek - altalaban demokracia- és emberellenes gaztettek - elkovetése.


Nem igaz, hogy a "polgari"-nak nevezett nemezetbiztonsagi szolgalatok - amelyek a kozteherviselést és a célokat tekintve nem nevezhetok "szolgalatok"-nak sem - pusztan orszagos hatáskoruek lennének. Tevékenységi teruletuk kiterjed mas allamokra is, mind ami a zullesztést, mind ami a korrumpalast, mind ami a lejaratast, a destabilizalast, a kolcsonos tamogatast stb. illeti, meghatarozando az eme kulfoldre iranyulo manovereket illetoen a megszerzendo kulfoldi tamogatottsag helyét és mértékét mind más allamok kormanyai, mind az idegen orszagok és allamkozi kozosségek egyéb hatalmi lobbijai és érdekcsoportjai részérol.


Molnar Ferenc,
Olaszorszag.
lasersd@freemail.hu


"Uralkodni fog az Úr örökké, a te Istened, oh Sion, nemzedékrol nemzedékre! Dicsérjétek az Urat!"
(Zsoltarok konyve 146.Rész, 10.Vers)