oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.31 0 0 17

Kedves Arturrimbaud,

 

lennél szives a cafolatot az Evangélium Idézeteibol korrigalni? Ugyanis Ama Néhany Igevers, Amit Idéztem az Evangéliumbol, messze a teljesség igénye nélkul tortént. Ennél sokkalta tobb Igehely Szol a szegénységért a gazdagsag kategorikus cafolasa mellett.

 

Mas kérdéseket illetoen is osztom a régiek véleményét, sot, magam is gyakoroltam ezt: amikor valamilyen Evangéliumi Tézist meg szerettek volna vitatni, felkészultek azzal, hogy az osszes odavonatkozo Idézetet és minden ellenkezni latszo Igehelyet is kiirtak. Aztan egyszeru Evangéliumi tobbségi elv alapjan dontottek arrol, mi a kovetendo és tanitando. Az egyhazak teologiaja, mint tekintély, szoba sem johetett, minthogy egyetlen egyhaz sem irhatja felul Isten Szavat.

 

Ezért ugy szeretnék hirdetni, hogy az Evangéliumbol Egyetlen Jotat vagy Pontocskat sem veszek el. Igy lesz nekem is a legnagyopbb Jutalmam a Mennybol, és igy jutnak a legtobben a Valodi Igazsag megismerésére és kovetésére Mennyei Atyank Kegyelme szerint.

 

Szeretettel Molnar Ferenc

Romabol, Italiabol.

 

Dicsértessék az ember, és az egyhazi teologia helyett Egyedul és Kizarolag a mi Atyank és a mi Urunk Jézus Krisztus. Az Evangélium orok. Ezt Hirdeti az angyal az ég kozepén repulve: az orok Evangéliumot.

 

Aldas és békesség.

Amen.

 

lasersd@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (16)