szkse Creative Commons License 2006.10.31 0 0 2596
Szóval Tisztelt "uraim"!

Már megbocsássanak hogy nem állandó jelleggel az önök kérdéseire felelgetek és lógok egyfolytában az interneten. Egyrészt nem ez a dolgom, másrészt nem feladatom hogy önök közül akárkinek és bármivel elszámoljak.
Azért néhány válaszom van a kérdéseire:
1, Maga sem 20 évesen született meg egyik pillanatról a másikra, tapasztalatot bármilyen szinten csak évek munkájával lehet szerezni.
2. Nem kell pedagógiai érzék ahhoz, hogy valaki szó nélkül, becsapva mindenkit, sunnyogva és szemtől-szembe hazudva eligazoljon és utánna még követelőzzön. Hajnali 5 órakkor, hulla részegen a szórakozóhelyen fél órán keresztül 1 méterről nem sikerült felismernie az edzőt és a vezetőt. Javaslom ilyen játékosokat megtartani, sokat fog küzdeni egy csapatért. Kvalitásait mutatja, hogy Debrecenben még talán annyit sem játszik mint itt.
3. Valószínűleg nagy taktikai érzék kell ahhoz, hogy a megcsinált helyzeteket és heteseket bedobjuk. Nincsen egy játékos sem, aki 2 hetest bedobott volna egymás után. Valóban ki lehetne dolgozni valami taktikát arra, hogy a ziccereket bedobjuk?
4. Hol vannak azok a tehetséges helyi kötődésű fiatalok (Fekete Istvánon kívül, aki folyamatosan meg is fogja kapni a lehetőséget) akiket be kellene építeni?
5. Ebben a mezőnyben legalább 6 unszinpatikusabb és önérzetesebb edző van, a csapatok pedig nem azért nyernek vagy veszítenek, mert a játékvezetők nem szeretik az edzőt.
Előzmény: valakivagyok2 (2580)