manó-71 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 71431

 

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Néhány hete találtam rátok, azóta olvasom az oldalt, most nálunk is beindultak a dolgok és néha rámférne egy kis biztatás.

4 inszem és egy lombik van mögöttünk, sajna sikertelen. A lombiknál a szervezetem úgy döntött, hogy a hormonszintem egyik napról a másikra a megengedett szint négyszeresére, több mint négyezerre ugrik. Túlstimúláció, de a dokim nagyon rendes volt, azt mondta, hogy megprobál mindent, hiszen nagyon sok tüszőm van. A gyógyszereket leállították és négy nap várakozás után, megtörtént a leszívás. Azt tudtam, hogy csak 60-70 %-a fogja túlélni, de szerencsém volt, a 21-ből 10 db. volt jó, kilenc megtermékenyült, de csak négy fejlődőtt rendesssen. Beültetés nem sikerült, két hónap múlva a fagyasztott manók sem akartak sajna megszületni.

Ma megyek vérvételre meg uh-ra és sík ideg vagyok, hogy minden OK legyen. Most lecsökkentették a gyógyszeradagot és másikat kapok, ezt nem ismerem és nem tudom, hogy a szervezetem mit szól hozzá? Remélem a hormonom most nem fog rekordokat döntögetni és minden rendben lesz.  

NAGYON GRATULÁLOK MINDENKINEK akinek sikerült, nagyon szorítok mindenkinek, aki várakozik!

Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredtem, de olyan jó leírni, kicsit megnyugszik az idegrendszerem.