Üdvözlet Mindenkinek!
Hosszú ideig nem voltam gép közelben, így nem tudtam olvasin a forumot.
Nagy örömömre látom az új modul szabvány tervezetett.
Evvel kapcsolatban néhány vélemény:
1, Mdmot 3001 irja a 2,1 mm-es magaságú profolsínt erről csak anyit van sok olyan járművünk ami ilyen sinen nem tud közlekedni mert a talpfa csavar imitáción megy a nyomkarima. A magas nyomkarimályú mozdonyok és kocsik kerekeinek cseréje komoly összegbe kerűlne nekünk erre nincs pénzünk. De szerintem más klubbok sem állnak olyan jól, hogy a kerék cserék ne okozanak anyagi gondot.
2, Vasútom már meghatározat a modul ellemek csatlakozásánál a középzöld színű füvet kell alkalmazni. Most ezeket mindenki cserélye le mert néhány asztalon amik most készültek más színű? Ki kellene számolni mibe kerülne ez a Veszprémieknek.
3, Wolf27 irta: a legutobbi klubkonferencián résztvevő 3 modulozással foglalkozó klub ( Szvk, Szegedi klub és a LÁVA ) fogadták el. Kérdésem szerinted melyik Szegedi klub fogadta el? A legjobb tudomásom szerint egyiksem fogadta el, de ha nemjól tudom akkor arra kérlek ird meg kössz előre is.
4, Véleményem szerint látható helyeken is lehessen alkalmazni a 600 mm- es ívsugarat a már töbszőr említett helykihasználtsági okok miatt.
5, A járművek vonószerkezetét mindig a kiállítás szervezője határozza meg? Neharagudj de erre mi szükség van? Tudomásom szerint a kereskedelmi forgalomban 6 féle vonószerkezet van, ha a kiállításra viszünk 5 szerelvényt egy szerelvénybe csk 8 kocsi plusz a mozdony van. Akkor számold ki mi pénzbe kerül ezekhez a vonókészülékek. Olymodón ha kiállításonként mindig másikat kell venni mert a szervezők másik vonókészüléket írnak elő. Legyélszíves ezt mégegyszer végig gondolni.
Ez a kifogásom van a SZABVÁNY TERVEZETTEL kapcsolatman, egyébként a munkádat személyesen köszönöm és én úgy gondolom ezt egy klubvezetői értekezleten kellene elfogadni. A következő modosítással kiveni a 2,1 mm magas sínt, elfogadni a középzőld füvet, és törölni a hogy a szervezők határozzák meg a szerelvények közötti vonókészülékek tipusát. Anyit lehesen esetleg meghatározni, hogy a szerelvény elején és végén milyen vonókészülék legyen de ez nem fontos.