krezidiesel Creative Commons License 2006.10.26 0 0 10042

Az egészségüggyel kapcsolatban azért nagyon bevittek az erdőbe...

Te komolyan gondolod hogy egy orvos bármit meg tud gyógyitani, ami nem múlik el magától? Hogy a gyógyszerek azok gyógyitanak?

És miért jár rengeteg orvos a saját bajával "sarlatán" természetgyógyászhoz, vagy miért hagyja abba az orvosi hivatását és tér át alternativ gyógyászati módszerekre?

A mai egészségügy az ebben a topicban sokat emlegetett olajipar egyik legjövedelmezőbb leányvállalata, full profitcentrikus vállalkozás. Az egészség nem üzlet ezért betegségeket, gyógyszerfogyasztókat  gyártanak.Az átlagember lassan többet költ gyógyszerre, mint élelmiszerre, és ennek a pénznek nagyrésze külföldi érdekcsoportok zsebébe mászik. (a másik amire szintén rengeteget költünk az energia, aminek az ára szintén külföldre megy...)

Épeszű ember nem fogyaszt gyógyszert, és mindent elkövet egészsége megóvásáért klasszikus medicinákat alkalmazva, orvoshoz teljesen felesleges járni.

Nézz bele : www.drlenkei.hu  ! Meg vedd meg a könyveit!

Más!

Nem hiszem hogy a Fidesz ne tudna a peak oilról. Nem tudom milyen érdekcsoportok állnak mögötte( de valakik nagyon pénzelik őket), az MSZP mögött köztudottan az orosz olaj, és energiaipar áll. Valószinű olyasvalakik akik az oroszok konkurensei valamilyen módon (alternativ energiaipar), de jelenleg a Fidesz legnagyobb gondja hogy nincs olajipari, energetikai háttere.

Ezek amúgy előre felé menekülnek, elég elolvasni Gyurcsány "Elkúrtuk" nyilatkozatát a blogján, és egy kicsit a sorok közt olvasni. Csak négy évben gondolkoznak, terveznek (ezt világosan leirja GYF) és szarnak bele mi lesz azután. Most hogy ölükbe hullott újabb négy év, ők maguk lepődtek meg a legjobban. De nehogy azt hidd hogy megpróbálnak majd hazafiak lenni. Ők orosz energetikai cégek érdekeit érvényesitik a politikájukban, hazájuk sorsát ennek rendelik alá, ezért állitom róluk , hogy hazaárulók.

Ahogy Szent István királyunk is az volt. Ő volt az első aki megosztotta  a magyarságot, aztán külföldi érdekeknek, vallásnak (sose bocsátom meg a katolikus hit behozatalát a Kárpátok közé!!!) behódolva uralkodott.Nem sok mindent árult el "Szent" István: pusztán apja , nagyapja hitét,  szüleit, testvéreit, harcosait kik érte halltak, vezéreit, táltosait, nemzetét, jövőnket egy ezredévre...

Most ugyanez folyik, az országot hol sárgára hol pirosra festik, és amig a köznép ezzel van elfoglalva , addig eladják az országot külföldieknek, már ami még eladható. Azt azt is el tudom képzelni, hogy néha titokban a két rivális pojáca találkozik és nagy egyetértésben , könnyesre röhögik magukat az egészen, majd megbeszélik a nagy átbaszósdi következő lépéseit. Ha nem igy csinálnák, akkor meg tényleg ostobák...

 

Előzmény: nájckingdom (10025)