Tonlany jo ceg adatvesztes szempontjabol :) Anno, amikor szamlazasi renszert valtottak, elfelejtettek szamlat kuldeni ugy 4-5 honapig, aztan egyszer csak se szo se beszed, net off.... telefon, hogy hat hova tettetek a bitjeim mocsadekok?! Ize bigyo szamlatartozas... mondom ohne szamla, nem volt mit fizetni... jojo, akkor vissza es kuldjuk a szamlat egy heten belul, ha nem szoljak... ugy masfel het mulva hivom oket, szamla sehol... nagy sohajtozas, nemtalalas.... de megigertek most mar tuti kuldik, mely nyugalom, en szoltam... eltelt egy honap, karacsony elott 2 nappal jott a szamla... mondom de edesek vagytok, hogy karacsonyi ajcsinak kuldtok egy sacc 70K-s szamlat... eeeeessss boritek kibont, all leesik, 0-as egyenleg, 5200Ft-s csekk, hmmm.... befizettem, persze otletem sem volt hogyan jott ki nekik pont 5200Ft....
Januarban jott a szamla ujra, 0-as egyenleg, 12.900Ft (normal szamla osszeg), persze nem reklamaltam :)
Ra kb 1.5-2 evre, amikor mar boven nem volt aktualis a husegnyilatkozat, mert fenti esemenyek idejen is mar kozel 1 evnel jartam, akartam csomagot valtani.... bacsi kozolte, hogy nem lehet, mert meg van 4 honap husegnyilatkozatom... hoho, mondom ez igy igazan humor... sok sok levelezes es elfogadtak hogy mar lejart...
Haverom rafazott, mert vele is eljatszottak a honapokig no szamla, majd kikapcs dolgot, o is szolt, neki is visszanyomtak, de kesobb nem szolt hogy meg mindig nincs szamla, o kapott egy eves reszletfizetest ~140e Ft-re... szoval h@x3l3r0 elvesztett sok sok adatot, aztan aki nem reklamlat azoknal megtalaltak :)