Filamér Creative Commons License 1998.09.06 0 0 20
Árpi (09-06-98 3:15 AM): Én is éppen erre gondoltam, csak Te sokkal jobban megfogalmaztad. Köszi.

Gen: Köszi.

Wágner úr: Szóval nem csak a sör szócikket, hanem a kenyeret is vállalja? :-)))

Árpi (09-06-98 5:29 PM): A szervezesre van egy javaslatom, vitassuk meg:
Teljesen demokratikusan képzelem. Lenne 3 fő technikai személyzet önként vállakozókból. Ők ismernek a WEB hely jelszavát, nekik lenne joguk a WEB site-ra felrakni a megvitatásra varó vagy már véglegesített szócikkeket. A technikai személyzetben személyi váltás akkor történne, ha valaki egyéb elfoglaltságai miatt nem tudná tovább vállalni ezt a feladatot, vagy, ha a zsűri, nem megfelelő munkája miatt leváltaná az illetőt.
A cikkek megírására önként lehetne jelentkezni. Azt, hogy ki írja meg, közösen döntenénk el. Szerintem az sem nagy baj, ha egy egy szócikket ketten is megírnak, a kettőből biztos, hogy lehet egy használhatót csinálni.
A technikai személyzeten kívül lenne egy 5-10 főből álló zsűri, aminek tagjai az elmúlt időszakban legtöbb szócikket írt tagokból tevődne össze. Természetesen ennek összetétele mindíg a szerint változna, hogy éppen ki írta a legtöbbet. Ez a zsűri szavazna arról -a T. aztalnál az adott szócikkről lefolytatott vita után-, hogy az adott szócikk véglegesnek tekinthető-e és bevehető-e a végleges enciklopédiába.