szofi76 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 1744

Sziasztok!

 Mi tegnap éjjel érkeztünk meg az egyhetes nyaralásból, fantasztikus volt! Mi is féltünk a sok beígért eső miatt, de nagy szerencsénk volt, igaz autót béreltünk és leutaztunk Albufreiába. Általában minden nap borúsan kezdődött, aztán délre kisütött a nap és 23-25 fok volt. Megnéztük Sagrest, Lagost, Tavirát, Caroreiro körényékét, Villamura kikötőjét és 3x még az óceánban is fürödtünk! Vasárnap zuhogó esőben érkeztünk Liszabonba, kicsit meg is ijedtünk de másnap egész nap sütött a nap, így ott is szerencsénk lett. Kedden pedig pont csak addig esett amíg a Jeromosok kolostorában voltunk, utána megint kisütött a nap. Igaz délután ismét elkezdett esni, de mi akkor már a reptéren ültünk.

ne ijedjen meg senki aki most utazik, azt tapasztaltuk nagyon változatos tud lenni az idő, de még a borúsabb napokon is akadt 1-2 napsütéses óra és mindenképp jobb az idő mint itthon...

Amitől még tartottunk az az autóvezetés, de egyetlen karcolás nélkül megúsztuk, semmivel sem rosszabb mint a bp.-i forgalom, igaz közvetlen a reptéri 4 sávos körforgalom indításnak rémisztő, de de utána semmi gáz. Ja, az autópályadíj elég borsos, Liszabon-Albufreia szakasz 17 euro csak oda, majd vissza ugyanez még egyszer, de legalább lehet haladni!

Előzmény: quilla (1743)