eR-dei Creative Commons License 2006.10.25 0 0 7189
1) Aha. Tele van a kórház megvert gyerekekkel. Én nem tudom hány éves vagy, de a sorok között nem tanultál olvasni.
Amit OV mond az ugyanis uszítás.
Azt olvashatja ki belőle a jobb sorsra érdemes idösödő középkorú, hogy egy gyerekekből, idős nénikékből és bácsikákból álló békés teadélutánt, ahol felszólítás nélkül, a semmiből hirtelen ottermett rendőrség szétvert.

Vagyis a gyerekeket vertek: hazugság. (Tudom, hogy csak keményen akart fogalmazni, de egy olyen igazmondónak mint ő különösen meg kell válogatni a szavait)

Simán hazudik, de ez nem baj, megtanultuk már a politikusoktól, hogy hazudni szoktak.

2). Vagy Magyarországon nincs posztkommunista, örökségkormány, tehát OV nem ránk gondolt, amikor azt javasolta, hogy ne támogassa az unió az ilyen kormányokat, vagyis akkor OV hazudott a budapesti gyűlésen;
vagy ránk gondolt amikor ezt mondta, akkor viszont az ország érdekei ellen tett.

"A Fidesz elnöke szerint az Európai Uniónak világossá kell tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. Orbán Viktor ezt Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának tanácskozásán jelentette ki. "

3) A földalapú támogatásoknál szó szerint azt írtam, hogy : "Éppen ellenkezőleg, csak művelt terület után adják."

Te meg ezt írtad: A föld alapú támogatásoknak nem a termeléshez van köze, hanem a műveléshez. ("Gondozom a vidéket")"

:)) :))

mulatságos vagy.
Előzmény: Sarkany (7185)