Princ of Carpatia Creative Commons License 2006.10.21 0 0 333
Üdv "schlumberger"!
Mi sem természetesebb, hogy szívesen várlak, ill találkoznék Véled!
A mélem publikus, dobj egyet, hogy miként képzeled. Én, nyugdíjasként -általában kevés kivétellel -idehaza vagyok, szinte mindíg elérhetően.
Nos az IC.-kről: Ahogy látom, nem vagyok egyedűl, és valszeg rajtad kívűl mást is érdekelne, talán nem volna reménytelen, hogy öszzeállanánk, és vagy 20-30 döbö igény esetén mán valamelik jó kapcsolatokkal rendelkező alkatrész-kereskedőt (akinek tán van "amatőr-vénája") rábírnánk a keresett IC (vagy akár más ritka IC) beszerzésére. Dabrik Ádám amatőrtárs honlapján leírt ingyen IC rendeléssel is próbálkoztam, de sajna nem található a választékban a keresett IC. De nem is az ingyenességen van a lényeg!
Ha gugliba beütöm az IC tipusát kapok egy csomó találatot, vagyis létezik, csak addig nem jutottam el, hogy elérhetőségi forrást találjak. Bizti van iljen, és lehetne vásárolni, de ahogy írták a segítők, egyedi vásárlásnál a bankszámla szám megadása....stb. Egyértelműbb, ill hatásosabb vóna, ha többen öszzeállanánk, és ahogy mondottam: Valamelik amatőröket pártfogoló alkatrészkereskedő ezt bevállalná, és meghozná nékünk ide magyarhonba. És akkó most csak egy tipusról beszéltem, van még több, speciálisnak mongható IC, amit bizonyára mások is keresnek.
A lényeg: Asszem, ha öszzefognánk ez ügyben, valószínüleg eredményesebbek vónánk, mint egyéni akciókkal!
Öreg Csóka

Előzmény: schlumberger (332)