papuc Creative Commons License 2006.10.20 0 0 572
Indián válasz | megnéz | könyvjelző 2006.10.17 23:14:48 (39)

Határeset... Egy ünnepnap alkalmávak hivatkozhatnak arra, hogy bittosítható más útvonalon, az csak egy feltételezés a részemről, hogy szánt szándékkal meg akarják bénítani a forgalmat... például azzal, hogy nem mennek haza a zemberek.

De inkább a terület fekváse aggaszt, hogyha fetüzeli ez a köcsög alcsúti kolosszus a csőcseléket, eszelős balhét tunnak onnan rendezni... De nézd meg, a Kossut térről se lehetelzavarni őket csak úgy...

"

Dehonnics... Vezénylő Vekkerúr mostan hagyta végképp magára a felstuffolt csőcselékét, akik tanáncstalanul őgyelegnek a téren... kaptak mégegy kis időt...

Most egy kicsit szégyellem magam, hogy ennyit gúnyolóttam rajtuk, pedig számítani lehetett erre is..."

 

Mostakkor mi van? Akkor is köcsög ha kivezényli csapatait, akkor is az ha nem?

 

Mondjuk mint éretelmes emberre, hogynemondjam értelmiségire, hárul annyi felelősség rád is, hogy ne szórakoztasd a nagyérdeműt egy polgárháborús attak rémképével , amikor te is tudod hogy semmi alapja.

De én nem hibáztalak kedves Indián, csak azt viselem nehezen hogy ugyanez folyik minden csatornán, az RTL-től a az Atv-éig, és kicsit uncsi.

Valaki már megállhatna és azt mondhatná : tévedtem bocsánat.

De nekem mindegy hiszen mint kifejtettem volt, maximum átlép rajt-(atok)uk a történelem. Minek olyanokkal vesződni akik leszarják a valóságot?

 

 

Előzmény: Indián (571)