krezidiesel Creative Commons License 2006.10.19 0 0 9908

Mivel két orvos is van a családban igy eléggé tájékozott vagyok mi folyik az egészségügyben. Ráadásul Norvégiában dolgoznak, ahol hasonlóan kiábránditó a helyzet mint itthon. Sógorom a baleseti sebészeten volt olyan hét, amikor 100 órát dolgozott, ügyelt... Ha ilyenkor elkövet egy műhibát, senki se védi meg...

Az egészségügy az olajvállalatok befektetése lett kb 90 évvel ezelőtt.

Elkezdték támogatni az orvosképzést, majd kialakitották a gyógyszeripart, és az orvosképzést úgy alakitották , hogy ezekben a gyógyszerekben keresse minden betegségre a megoldást, minden más alternativát(ahogy az energiaiparban is az olaj konkurenseit) félreállitottak, mivel nem hoz profitot.

A világ jelenlegi legnagyobb átbaszása az egészségügy, orvos hugom állitja hogy a betegségek 80%-ának csak a tüneteit tudja kezelni a jelenlegi orvostudomány és a gyógyszerek 90%-ának csak mellékhatása van.

Egészség megőrzési program nincs, beteget csinálnak az egészséges emberekből is. Ez betegségügy nem egészségügy.

Ahogy Szentgyörgyi Albert mondta: " a jelenkor orvostudománya torz"...

Betegségeink nagyrésze hiánybetegség, és táplálkozásunkból, életmódunkból fakad.

Vettem egy könyvet: "Juhtenyésztés A-Z-ig"...

Nagyon részletes, profi könyv, tudományos szinten tárgyal dolgokat.

Külön fejezetben a juhok betegségeit. A juhok betegségeinek nagyrésze a táplálkozásból , egyoldalú takarmányozásból, ásványi anyag hiányokból és a nem megfelelő tartásból (zsúfoltság) adódik. Nagyrészük a szabad legelőn való tartástól, és megfelelő táplálék kiegészitőktől mindenféle gyógyszerezés nélkül elmúlik. Ami nem, az általában nem is gyógyitható.

Ugye nem kell magyaráznom, hogy párhuzamot lehet vonni egy városlakó a gyorséttermi kaja   és a nagyüzemi, tápszeres állattartás között...

Ja, gondolnád hogy cukorral, sőt cukorrépával meg lehet ölni egy birkát??

Előzmény: nájckingdom (9894)