advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.10.19 0 0 9889

 Hatalmas méretű baromság. Óriási, a szerző teljesen tudatlan, szerintem a többi remek rögeszméjét is bátran negligálhatod.

 A kórházi halálozási statisztikák efféle elemzésén meg csak röhögni tudok. Már persze amennyire ilyen témán lehet nevetni.

 Nos, az ember élete egyszer végetér. Örökké senki sem él, és a mai pálya az, hogy az ember idős korában egyszer csak rosszul lesz, beviszik a kórházba, küszködnek vele egy hetet, majd meghal. A jelentésben persze az fog szerepelni, hogy a halálok az infarktust kiváltó vérrögöt eltávolító műtétet követő szepszis, de a halálok történetesen valójában az illető 93 éves kora volt. Ha a szepszist elhárítják, akkor elvitte volna az összeomlott szervezet következő reakciója.

 Nézd inkább meg a várható életkort, a kórházban elhunytak átlagos életkorát, és nyilvánvaló lesz, hogy itt tényszerű adatok igen brutális félreértelmezéséről van szó.

 

 A máját elivó, tüdejét elbagózó lumpen meg valóban egy statisztikarontó adat, ellenben az emberiség szempontjából kimondottan üdvös, ha minél korábban sikerül egy deres hajnalon merevrészegen belefagynia egy árokba. Sajna ez van....

Előzmény: nájckingdom (9881)