privát Creative Commons License 2006.10.18 0 0 9

Túratársi üdv.

Új hozzászóló vagyok, tegnap szerettem volna, de mire regisztráltam már késő volt.

Az előző oldalon már nem akartam szaporítani a szót, így itt szeretnék néhány gondolatot hozzáfűzni a témához.

Sajnálom, hogy Te sem tudtad befejezni a túrát mint annyian mások. Köztük én is most tapasztaltam meg elsőként milyen érzés feladni amire vártam, készültem. Pedig nem az első 100-asom volt. De fontosabbnak tartottam az egészségem meg a családom. De próbálom emelt fővel elviselni a kudarcot és nem másokban-okokban bűnbakot találni.

A futásról csak annyit, hogy a Ti csapatotokban is van aki fut, ebbe a túrába is belefutott. Ezt is látnod kellene nem csak a másikat. Akkor Ti is csalók vagytok ? Sőt, minden csapatban van aki belefut, még abban a harmadikban is. Ez tény, ugye nem kell neveket sorolnom!

Az egyenlő esélyekről pedig annyit : nem mindegy, hogy 20 körüli az átlag életkor vagy 40-en túl. A kor nem érdem hanem egy állapot, ezt tudom. De ennek ellenére egy kalap alá vagyunk véve. Pedig majd rájössz a külömbségre, most nem akarom ezzel az időt húzni.

Sok mindennel nem értek egyet a bajnoksággal kapcsolatban, ezért is szeretnék elmenni gyülire. Az MSTSZ nem igazán van a helyzet magaslatán....

Az azért várható volt, hogy ez a három utolsó túra fogja szitálni a mezőnyt, hiszen eddig szinte egyformák voltak az eredmények.

Szeretném ha verseny miatt nem mennének tönkre emberi kapcsolatok, hiszen a célunk azonos:sok-sok sikeres túrát megtenni, mert szertjük a természetjárást a hegyet a völgyet a síkságot a bennük lévő megannyi csodát. Nem pedig a kocsmában punnyadni vagy drogozni stb.