PrInCe Creative Commons License 2006.10.18 0 0 3

futiloti!

 

nem, nem érzem támadásnak.

Leszögezném, nem az a bajom hogy nem teljesítettem. (Bár futó stílusban több lett volna az esély, de ezt most itt hagyjuk mert tudom hogy gyalogos teljesítő is volt, ha nem is sok.) 

És az se hogy nem nyerünk sem csapatban, sem egyéniben. Ez a jövőre nézve még öszönöz is. Komolyan mondom, futó koromban még örültem is a vereségnek. Még több munkát és elszántságot váltott ki belőlem. Csak egyenlő esélyeknél. És ez most is igy van.

Elgondolkodtató az hogy akik idén a klasszikusban indultak, többen jövőre a turista kategóriába mennek át. Vajon miért? A válasz: a futók miatt. Pedig ez nagy vesztesége lenne a kategóriának, hiszen komoly sportemberekről van szó akiket tisztelek. Kérdem én, igy milyen versenyről lehet szó jövőre? Ha nincs változás, én is elgondolkodom ezek miatt az induláson. Eleve esély nélkül nekivágni valaminek, hát ehhez nincs kedvem, mint ahogy másoknak sem.

Itt nem a túra ujjból kirázásáról van szó.

DJ RushBoy jól látja, itt a futás vs. gyaloglásról van szó. Azt nem értem ezt miért nem akarjátok észrevenni és elismerni?

 

A közgyülésen én is részt akarok venni, ugyanolyan célokkal mint Te. Sőt, ha lehetőséget kapok, jövőre részt vállalnék elnökségi tagként a munkában.

Szeretnék a gyülésre egy új kiírást megirni, remélem lesz rá időm.