Aragorn Creative Commons License 2006.10.18 0 0 13

Utálom a káposztás cvekedlit - mondta nemrégiben egy álruhás szocialista parlamenti képviselő a somolykavirányosi "Enéh, a Turul" nevű gyorsétkezdében.

 

Ismét lelepleződött a kommunista utódpárt nemzetellenessége és féktelen vágya a diktatúra után! U Thant egykori ENSZ-főtitkár nevére céloz csupán az utálom szóval, mintegy összekacsint elvtársaival egyfelől a régi szép időkre, másfelől a Nyugatnak eladandó hazára gondolva.

 

A Kápo és a poszt szavak primitív, a bíróságot megtévesztő szándékú elrejtése a káposzta szóban hiábavaló: mindannyian tudjuk, hogy a militarizmus, az egykori ÁVH szelleme éledezik újra a képviselő szavaiban.

 

S már-már nevetséges, ahogyan a nép, és ezen belül a kisebbségek szívéhez igyekszik férkőzni a cvekedli említésével! Hisz az nem más, mint kocka a magyar gasztronómiában! Kocka, kedves barátaim, igen, kocka, amely el van vetve! Ugye ismerős? Julius Caesar, aki látszólag a köztársaság első szolgája volt (prime minister!!!), valójában azonban diktátor, az istencsászárság szálláscsinálója!

Nos, igen! Itt álljunk meg: Gyurcsány Ferenc, a mi juliusunk, aki csupán hatalomvágyában, de nem tehetségében hasonlatos a római hadvezérhez, imígyen készíti elő a talajt a saját diktatúrájához! Ne hagyjuk!

 

Monnyonle!

 

Nyissak én is egy topikot?

Előzmény: toloba (9)