Örülök a megélenkült topiknak. Azért pár észrevétel.
1. Még mindig senki se válaszolt, hogy egyáltalán elvben, szabály szerint működhetne e.
2. Szó sincs rule wizardkodásról. Pont hogy ugye még most se tudom szabály szerint működne e a módszer.
3. A karakterem most éppen kaotikus semleges, kaotikus jóból fajult el némi trauma után. Megjegyzem a DM még külön kritizált is minket ( egy másik kari is semleges), hogy szerinte az az elszántság, amivel mindent megpróbáltunk megtenni, beáldozni a társunkért már inkább good.
Itt jegyezném meg ressurectionről, healről szó se volt. Csak raise dead és restoration. És persze az is egy vagyon lett volna.
Amúgy nem tudom miért nem good, ha megragadod az egyetlen lehetőséget, hogy megmentsd társad. Végülis az én karakteremhez tényleg nem illet mert elf. Ő meg ugye az életmániás, és roppant nem csípi a nekro dolgokat (raise is az ugye).
Persze ugyis nehéz dolgunk lett volna, megfelelő papot találni...
De komolyan most ebben mi nem good? Ez olyan mint, hogy az altató, bénító méreg is gonosz dolog. Pedig ha valakit megkérdeznének, hogy méreggel élve fogjanak el, és életbe hagyják, vagy belezzék ki egy kétkezes karddal... Nem is tudom ki melyiket tartja gonosz dolognak...