nájckingdom Creative Commons License 2006.10.17 0 0 9824
Ebben igazad van, én azt javaslom, hogy már azt a 2-3 évet se várjuk meg, amíg automatikusan nyilvánvalóvá válik, hogy az ország nem engedhet meg magának ilyet (sőt, a nyugdíj- és egészségügyi rendszer drámai lefaragása is bizonyára elkerülhetetlen), hanem már most meg kellene hirdetni, hogy melyik éven fut ki végleg a mai típusú cigánysegélyezés. Az átmeneti időszakban fel kéne állnia a földhöz, munkáhozjuttatási programnak, pl. az Olajcsúcs miatti relokalizáció, a felszámolt ipar egy részének rekonstruálása is teremt majd jópár munkahelyet, egy részét nyilván cigányok számára is.

Az életmód a lényeg, ahogy írod, én is ismerek "fehér cigányokat". Tőlem távol áll a rsszizmus, de tökmindegy, ettől még lehet etnikai konfliktuskatasztrófa, ha nem ébredünk fel sürgősen. Ez a mi "perfect strorm"-unk része az olajcsúcsot , éghajlatváltozást, elöregedést, miegyebet tetézve.

Magam írtam itt korábban, hogy ismerek lótartó, kaszáló-kapáló cigányokat, az ő példájukat kéne a többinek is követni. Ismerek természetesen teljesen beilleszkedett, asszimilálódottt cigányokat is, de az ő példájuk nem követhető közvetlenül a Cs-lakásos telepen élők számára, ilyen Nagy Ugrás nincs.
Előzmény: igen7 (9818)