Törölt nick Creative Commons License 2006.10.17 0 0 127

http://www.mgyk.hu/aktualis/hir?auxid=5067

Olvasói levelek a Magyar Orvosi Kamara Honlapjáról
2006-10-15    

Tisztelt Kuncze úr és a többi SZDSZ-es Ügyvivő! - A "liberális" jelző ma foszlik le végleg Önökről. Ma 2006. 10. 16-án,

- amikor a HÍV fertőzés miatt gondozott betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját.

- amikor a szexuális deviancia miatt nyilvántartott betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját

- amikor az abortusza után, a betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját

- amikor a sterilizáláson átesett betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját

- amikor a kábítószerfüggő betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját stb., stb., stb.

Tudom - eddig is tudtam - a többi beteg nem érdekli Önöket, mert a "liberális" jelző csak a devianciákra hajlamos és a szavazóbázisukat jelentő - a lakosság elenyésző - mintegy 3-5 % át kitevő réteg felé való kommunikációra való a szóhasználata, és köze nincs a valódi liberális értékrendhez.

Nekem viszont kötelességem felvilágosítani a beteget, amikor a kezébe adom mától a receptet, mit jelent a BNO kód - és mit jelent számára az, hogy ez a kód ott szerepel, ma a patikus, holnap a benzinkutas kezében.

Továbbá azt is el kell majd mondjam mától nekem ezt kötelességem megtenni, az Önök "liberális" miniszterének, Molnár Lajosnak a jóvoltából.

A betegek pedig remélhetőleg le fogják vonni a megfelelő konzekvenciákat.

Köszönöm a nevükben is.

Dr. ........... ..............

Előzmény: Pávek úr (125)