Törölt nick
2006.10.17
|
|
0 0
127
|
http://www.mgyk.hu/aktualis/hir?auxid=5067
Olvasói levelek a Magyar Orvosi Kamara Honlapjáról 2006-10-15
Tisztelt Kuncze úr és a többi SZDSZ-es Ügyvivő! - A "liberális" jelző ma foszlik le végleg Önökről. Ma 2006. 10. 16-án,
- amikor a HÍV fertőzés miatt gondozott betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját.
- amikor a szexuális deviancia miatt nyilvántartott betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját
- amikor az abortusza után, a betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját
- amikor a sterilizáláson átesett betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját
- amikor a kábítószerfüggő betegem részére felírt recepten meg fogom jeleníteni a BNO kódját stb., stb., stb.
Tudom - eddig is tudtam - a többi beteg nem érdekli Önöket, mert a "liberális" jelző csak a devianciákra hajlamos és a szavazóbázisukat jelentő - a lakosság elenyésző - mintegy 3-5 % át kitevő réteg felé való kommunikációra való a szóhasználata, és köze nincs a valódi liberális értékrendhez.
Nekem viszont kötelességem felvilágosítani a beteget, amikor a kezébe adom mától a receptet, mit jelent a BNO kód - és mit jelent számára az, hogy ez a kód ott szerepel, ma a patikus, holnap a benzinkutas kezében.
Továbbá azt is el kell majd mondjam mától nekem ezt kötelességem megtenni, az Önök "liberális" miniszterének, Molnár Lajosnak a jóvoltából.
A betegek pedig remélhetőleg le fogják vonni a megfelelő konzekvenciákat.
Köszönöm a nevükben is.
Dr. ........... ..............
|
Előzmény: Pávek úr (125)
|
|