Törölt nick Creative Commons License 2006.10.14 0 0 10056

Kedves Lámpa!

 

A "környike" kifejezést eddig főleg Bauer Márton, Apid, és Láttamhallottam használta, ez utóbbi ugye azonos az elsővel, de szerintem a másodikkal is. Meg veled is?

 

  • A fűtőműnek nem megtakarítása volt, hanem nyeresége 2004-ben is és 2005--ben is, mivel a bevételei meghaladták a költségeit, aztán (leegyszerűsítve) ezt apénzt kölcsön adta a saját tulajának, az önkormányzatnak. Nem gondolnám, hogy egy önkormányzati tulajdonú, főleg lakossági befizetésekből működő cég feladata. A Fidesz és a lokálpatrióták szavazták meg a magas díjakat, a szocik akarták, hogy ez a pénz legyen visszadva. A Fidesz csak lenyúlta a nyereség visszadásának az ötletét, lett is belőle balhé. De hát a lopásoknál így szokott lenni. Ezt lehet butaságnak nevezni, én viszont az ilyen csusztató hozzászólásokat egyszerű hazugságnak hívom.
  • Nincs útépítésre felvett hitel, hanem a régiek egy részének törlesztésére és új finanszirozást jelentő (szerintem drága) hitel felvételére került sor 1,2 miiliárd forint értékben. Összeolvasva a határozatokat, ezt a pénzt fejben már 2-3 szorosan elköltötték. Ezen felül van egy határozat, ami a hitel felhasználásáról szól, ebben nincsen új aszfaltozási pénz, gondolom a gazdád nagy-nagy bánatára. Itt is hazudtál!

Mindkét dolog, amit leírtál, az testületi határozat alapján történik, ahol eddig is és ezután is a Fidesz és a Lokálpatrióták vannak többségben. Kérlek, ne hazudozz. Már választások sincsenek, nincs miért. Vagy másképp már nem megy?

 

Üdv:

 

ST

Előzmény: fejlámpa (10054)