Iranon Creative Commons License 2006.10.14 0 0 150
Azért köszi.:)

Azt hiszem muszáj megosztanom ezt a nagyszerű sztorit, ami a DVD rendeléséről szól. Első lépésként átultaltam annyi pénzt a kártyára, amennyibe pont kerül a DVD+szállítás. Utána szépen megyek a webshopba, megadom a rendelést. Menet közben, amikor az első elküldésre kattintottam, akkor kiderült, hogy az egész tranzakció a Paypalon keresztül fog menni: abban a percben jött is a telefonra egy SMS, hogy a Paypal levont 211 forintot a számlámról. Azt mondjuk fogalmam sincs, hogy miért...sehol nem volt ilyesmi feltüntetve a rendeléskor... Szép sunyi lépés.

Nosza ebből jött a következő öröm: a kártyára átutalt összeg, így nem elegendő ahhoz, amibe a DVD+szállítás kerül. Hurrá. Gyerünk Otp oldalára, utaljuk át azt a 211 forintot. Természetesen ugye az OTP hétvégenként képtelen ezt megtenni, így hétfőig kell majd várni arra, hogy átmenjen a 211 forint...

A java még csak most jön. Gondoltam nem baj, bezárom a Paypalos ablakot, majd hétfőn belépek és jóváhagyom a tranzakciót (mivel egy PP account is regisztrálásra került az egész folyamat alatt). Lehet, hogy én nem találtam meg, de sehol nincs egy olyan menü, ahol a várakozó tranzakciókat lehetne megnézni, folytatni, módosítani, törölni stb.

Elküldtem még egy rendelést a Webshopból, hátha én csináltam valamit rosszul, de kiderült, hogy tényleg sehol semmi információ nincs az egészről, semmit nem tudsz csinálni egy, a rendszer hibájából előforduló hülyeséggel.

A csattanó szerintem az lesz, ha átutalásonként von a Paypal 211 forintot, így ebben az esetben hétfőn sem lesz elég a számlán lévő pénz és ez a tolvaj banda 422 forintot lop el...

Azt hiszem, hogy egyszerűbb lett volna kiutazni a lemezért... :)
Előzmény: szani (149)