oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.14 0 0 3

ISTEN KIJELENTÉSE AGGEUST OLVASVÁN

 

2004-ben lettem keresztyen. Azt, hogy mit jelent az a kifejezés, miszerint "Vilagitani", nem tudtam. Nem hallottam ugyanis arrol, hogy vannak un. "profetalelkek", akik Megkapjak Atyanktol, hogy a Teremto idonkent targyakat vagy szovegreszeket Rak Bele az emberek lelkébe, es a Szent Lelek Altal az ember ezeket Vilagitani latja a tobbihez kepest, mikozben Megkapja azt is, hogy az Uzenet Istentol, Jezustol vagy a Szent Lelektol Szol-e. Azt is kiemelkedoen fontosnak tartom elmondani, hogy ugyan sosem hallottam arrol, hogy letezik ilyesfajta profetai Adomany, ugyanakkor én is rogton pontosan ugy hivtam, ahogyan a magyarok es az olaszok nevezik, azaz azt mondtam: "Vilagit". Tehát a kifejezes Istentol valo, nem embertol.


"Boldog vagy Simon, Jónának fia, mert nem test és vér jelentette ezt meg néked, hanem az én mennyei Atyám." /Mate 16,7/


Eletemben eloszor az Esaias konyve 43.reszenek 1.versébol valo szovegreszt Lattam Vilagitani, es Lattam, Tudtam azt is, hogy Isten Szol hozzám. Ezt kovetoen még sokaig nem tudtam, hogy élnek a Foldon jo nehanyan, akik ilyen modon Reszesulnek Isteni Kinyilatkoztatasban Mennyei Atyanktol, mind a katolikus egyhazban es mind a protestans felekezetekben. Ha jol emlekszem, eletemben eloszor itt, Romaban hallottam arrol, hogy ezt ugy nevezik a Jézus Krisztus profetalelkei, hogy "Vilagitas". Eloben eloszor ezt a szot egy magyar katolikus paptol hallottam, akivel éppen vitát folytattam a hitelvekrol.


Korulbelul a harmadik ilyen "Világitásos", Felulrol Kapott Kinyilatkoztatás Aggeus profeta konyve 2.részének utolso, 23.verse volt, amely egeszeben igy Szol:


2,23 Azon a napon, azt mondja a Seregeknek Ura, felveszlek téged Zorobábel, Sealtiélnek fia, én szolgám, azt mondja az Úr, és olyanná teszlek, mint egy pecsétgyuru, mert téged választottalak el, azt mondja a Seregeknek Ura.


Nekem az egesz szoveg nem Vilagitott - az olasz ugy mondja ezt a profetai Adomanyt: "Illumina" ("Vilagit") -, hanem a kovetkezo Szavakat Kaptam meg:


"felveszlek téged (...) én szolgám, azt mondja az Úr, és olyanná teszlek, mint egy pecsétgyuru, mert téged választottalak el".


Ha jol emlekszem, ezen kivul mas nem Vilagitott. Azonnal Tudtam - tehat nem véltem, gondoltam, nem is mélyen ereztem vagy nagy hatast gyakorolt ram, hanem Tudtam -, hogy Isten Szol hozzam. Nagyon hálás voltam, hogy a Hatalmas ujra ilyen evidensen Szolitott meg, de kulonosképpen azért, hogy engem, semmi kis lényt ilyen hatalmasra méltatott. Ezt nem lehet elmondani. Ilyenkor az ember szinte ugrandozna oromeben, ugyanakkor tobbek kozott azert, mert a Leghatalmasabb Fenseg Elott all, Aki éppen tetten érheto modon Beszél, mégis inkabb igyekszik teljesen, es mind jobban osszehuznia magát, alazatot eroltet magára, hogy ne legyen hirtelen vagy harsány.


A Vilagitas Tapasztalast megint nem lehet elmondani; csak az ertheti, aki már Megkapta. Szemmel latja az ember, mégsem szemmel. Ha pl. egy konyvkupacrol van szo, az ember Latja, mely konyvek azok, amelyek Vilagitanak, es melyek, amelyek nem, noha egymas hegyén-hátán vannak oszlopba rakva. A szovegek eseteben ugyanez a helyzet. Isten - szamomra legalabb is - leginkabb a Biblia soraibol Mutatott Vilagito Szovegreszeket - osszessegeben nem sokat, de amiket Mutatott, mind lehengerloek mind tartalmukat, mind a belém Rakott, Hozzajuk Kapcsolodo Elmenyeket, az Isten Kommunikacioját, Isten Elo Szavat illetoen.


Hogy mikre gondoltam e Kinyilatkoztatást kovetoen, el sem merem mondani.


Masutt arrol irok, hogy hamarosan vilagkatasztrofak, rendszervalsagok es talan teljes osszeomlasok kovetkeznek, majd pedig a mi, igen, a mi eletunkben el fog jonni a Jezus Krisztus, es Fel Fogja Venni azokat, akik az Ovéi, es kitartottak az uldozesben es a kollektiv hitehagyasban, és nem vették fel a fenevad pecsétjét.


Udvozol Mindenkit Molnar Ferenc.
Roma, Italia.
Legyen velunk a Jezus Krisztus mindorokkon orokke. Amen.


Tovabbra is varvan Mindenki leveleit itt vagy privatban, ha Igeidézete, kérdése, sajat vagy hallott torténete stb. van:
Cimem valtozatlanul a kovetkezo:
lasersd@freemail.hu