NTibika Creative Commons License 2006.10.14 0 0 9479

Nagyon tetszik amit írtál

Bár az én kollektorom még olyan mitszgyi leírt és a leírás illetve a fórum elolvasása után tényleg egyszerű volt.

Azért mégis más kissebb nem töbör a Polikarbonát illetve a polikarbonát ívesen tartásához én teljesen mást találtam ki. Összegzem leírom és ha érdemesnek tartjátok publikálásra leközlitek. Tapasztalataim még elég szegényesek. Pesze természetesen a tályolás miatt mások lesznek mit a korábban megépített kollektorok üzemeltetőié. meg több pozitív tapasztalat több bíztatás nagyobb alkalmazási kedv. talán többen belevágnak- kevesebb környezetszennyezés meg minden.

Már megint cikk elolvastam a nyomtatásban megjelent cikket teljesen korrekt az jelent meg a mint másodszorra küldött én nem az tettem fe de nem sok az eltérés.  Oriási fénykép miatt nagyobb mit A4 de lefotózhatom. elég nívós helyen 2.old. szerintem elég figyelemfelhívó ennek ellenére fennál a veszélye hogy kicsit túl-túl remélem a hatékonyságát. Mármint nem nekem hanem a napenergia környezetvédelem szempontjából nézett hasznoságának.

A blikket akkor se venném a kezmbe ha rólam szólna szerintem jól döntöttem amikor elküldtem a fickót kifordította volna az egészet az tényleg ártott volna.

Szgyi készülj még csak ma jelent meg és ez ven akkor nemsokára megy hozzád a Tv.

Szeretettel Tibi

Előzmény: kpl (9477)