rainman Creative Commons License 2006.10.14 0 0 8

szar ügy, de az autizmus topik, amit zöpö nyitott a kérésemre totálisan más, mint amit összemosni próbálsz egy másik topikkal.

zöpö-t kár volt idekeverni, olvass vissza, és tán megérted, hogy segíteni akart egy ügy érdekében sokévvel ezelőtt, amikor te még a csecset szoptad.

Szar ügy, hogy zöpö totálisan nem azonos rainmannal.

 

Szar ügy, hogy rainman húszéve nevel egy tényleges esőembert, míg surpál négyvégtagbénultként kiáltja ki magát autistának, auti-szakértőnek, mikor köze sincs a dologhoz, miközben beleugat.

és szar ügy, hogy magukat szakértőknek kikiáltók kábítják immár a jónépet az indexen, a hvg-n, az iwiw-en , de annyira nem képesek, hogy aszongyák az érdeklődőnek, hogy ird be a google-ba azt, hogy autism, avagy autizmus.....

avagy ténylegesen szakportálokon szóljanak hozzá építő jelleggel.

Szar ügy, ha egy kérdésre egy segítőszándékát fennen hangoztató valaki a konkrét megkeresésekre e-mal tiltással válaszolt.

Szar ügy, ha egy zártkörű auti fórumra irt levél feljelentés tárgyát képpezi. ki is volt a feljelentő? esetleg az indexes adatlapját láthatnánk?

Nagyon sok szar ügy van auti-témában, mert valakik tért akarnak nyerni bármi áron...

 

Merthogy a kíbicek kavarják ám a szart öncélúan.

Ahelyett, hogy hagynának minket békén, azokat, akik mondjuk húszéve vagyunk a sűrűjlében....

 

Ja!

 

 és nehogy má' az én gondom legyen a hontalanok, hajléktalanok,  törpék, és túlnövők, meg félkarúak, féllábúak, négyvégtagbénultak gondja, elég nekünk az autiké.

hitvitákba meg végképp nem megyek bele, bármennyire ki akarod provokálni.

Meg satöbbi.-..

Előzmény: surányi pál (6)